Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Zorica Zajkova

Specialiste interniste

Place of birth:

Shtip, Maqedoni

E-mail:

zorica.zajkova@zmc.mk

2013 –2020

Specializim në mjekësinë interne, UKIM, Shkup

1997 – 2005

Fakulteti i Mjekësisë, UKIM, Shkup

 

 

02. 2020
Specialiste në mjekësinë interne në Spitalin klinik “Zan Mitrev” – Shkup, Maqedoni

2016 -2020

Doktoreshë e mjekësisë në Spitalin klinik “Zhan Mitrev” – Shkup, Maqedoni

2014 – 2016

ISHP Diamed – Qendra Maqedonase për Dializë dega – Shtip

2007 – 2014

ISHP PRIM. Dr. Samarxhiski Doktor i mjekësisë

2000 – 2001

Ndihmë direkte për fëmijë (NVO) – Asistente administrative dhe asistente projekti

2018- 4 Kurs pasuniversitar EASD për diabet dhe sëmundje kardiovaskulare – Beograd, Serbi

2017- 1 Kurs pasuniversitar EASD për diabet klinik –  Shkup, Maqedoni

2016 – (ERA – EDTA) Kongresi i Nefrologjisë – Vjenë, Austri

2014 – Kurs për Elektrokardiografi Bazike – Shkup

2013 – Seminar ” Elektrokardiografi Bazike” –  Shkup

2011 – Seminar “Trajnim për edukatorë për Mjekësi Familjare”  – Shkup

 

 

 

 

  • 2007 Oda e mjekëve të Maqedonisë
  • 2011 Shoqata për kirurgji kardiovaskulare e R. së Maqedonisë
  • 2013 Shoqata e Internistëve të Maqedonisë
  • 2016 Asociacioni Evropian për nefrologji (ERA – EDTA)

Anglisht
Serbisht