Ekipi i Zan Mitrevit

Afrim Halimi

Specialist në radiodiagnostikë

afrim.halimi@zmc.mk

2004-2008

Specializimi në radiodiagnostikë – Instituti i Radiologjisë, Klinika Universitare Shkup, Maqedoni.

1994

Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë në Tiranë, Shqipëri.

2024 – në vazhdim

Specialist në radiodiagnostikë në Spitalin klinik Zhan Mitrev – Shkup.

2015-2024

Specialist në radiodiagnostikë në Spitalin Shtetëror Ortopedik në Kuvajt.

2013-2015

Specialist ne radiodiagnostikë në Qendrën Mjekësore, Reparti i Radiologjisë, Gostivar, Maqedoni.

2013

Specialist në radiodiagnostikë, Spitali Amerikan në Prishtinë, Kosovë.

2008-2013

Qendra Mjekësore, Reparti i Radiologjisë Gostivar, Maqedoni.

2004-2008

Instituti i Radiologjisë, Klinika Universitare Shkup, Maqedoni.

2002-2004

Qendra Mjekësore – Ndihma e shpejte, Gostivar, Maqedoni.

1996-2002

Specialist në radiodiagnostikë në ordinancë private shëndetësore “Dr. Rezak Halimi” Gostivar, Maqedoni.

1995-1996

Stazhant në mjekësinë e përgjithshme në Qendrën e Rehabilitimit Compass në Kiel, Gjermani

2014

Edukim profesional për CT, PRT në Radiologji, Bad Zwesten, Gjermani.

2012

– Diagnostikimi i të gjithë trupit, Qendra për Edukim të Vazhdueshëm Mjekësor, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Novi Sad, Serbi.

– Edukim profesional në CT, Instituti i Radiologjisë, Klinika Universitare Shkup, Maqedoni.

2011

Trajnim profesional në CT dhe MRI në Montefiore Medical Center, Albert Einstein College of Medicine, Bronx, New York.

2010

Edukimi profesional në CT dhe MRI, Instituti i Radiologjisë, Klinika Universitare Shkup, Maqedoni. Edukimi profesional në CT dhe MRI, Instituti i Radiologjisë, Klinika Universitare Shkup, Maqedoni.

Procedurat intervenuese me aparatin Angio:

-Injeksion steroid epidural në zonën cervikale të shtyllës kurrizore.
-Blloku nervor medial i qafës në zonën cervikale të shtyllës kurrizore.
-Ablacioni pulsues me radiofrekuencë të nervave medialë të shtyllës kurrizore cervikale.
-Injeksion steroid epidural interlaminar i shtyllës kurrizore lumbare.
-Injeksion steroid epidural transforaminal i shtyllës kurrizore lumbare.
-Trajtimi me radiofrekuencë pulsuese i rrënjëve nervore në shtyllën kurrizore lumbare.
-Bllokim i nyjeve të fasetit dhe i degëve të nervit medial të shtyllës kurrizore lumbare.
-Trajtim me radiofrekuencë të degëve të nervit medial të shtyllës kurrizore lumbare.
-Bllokim i kyçit sakroiliak.
-Ablacioni me radiofrekuencë i nyjeve sakroiliake.
-Injeksion epidural kaudal.
-Bllokim në Ganglion Impar.
-Injeksion steroid i muskulit Piriformis.
– Bllokim i nervave genikulare.
– Ablacion me radiofrekuencë i nervave genikulare.
-Terapia me ozon i hernies diskale në shtyllën kurrizore lumbare.
-Disku perkutan nukleoplastik i shtyllës kurrizore lumbare (ablacion me radiofrekuencë minimale invazive të diskut).
-Disk-FH i shtyllës kurrizore lumbare (disektomia perkutane + ablacioni me radiofrekuencë)
-Epiduroliza (liza e ngjitjeve epidurale pranë nervit).

Injeksion steroid në nyje nën EKO:

-Injeksion me steroide tek nyjet e sheshta (nyja glenohumerale, bursa subakromiale/subdurale dhe nyja akromio-klavikulare)
-Injeksion me steroide në nyjen e bërrylit
-Injeksion me steroide në kyçin e dorës
-Injeksion me steroide në ijë
-Injeksion me steroide në gju
-Injeksion me steroide në kyçin e këmbës.

Procedurat ndërhyrëse nën EKO:

-Biopsi, aspirim dhe drenim i indeve të buta.

Kontroll me EKO:
– EKO në sistemin musculoskeletal (lëndime dhe inflamacione, ndryshime në muskuj, tendina dhe ligamente, trupa të huaj, tumore beninje dhe malinje)

-EKO në abdomen dhe pelvis
-DVT e ekstremiteteve (tromboza e venave të thella të ekstremiteteve).

Procedurat intervenuese nën CT

– Biopsia e kockave dhe indeve të buta.
– Ablacioni me radiofrekuencë i Osteoma Osteoide.
– Ekzaminime CT.
– Të gjitha llojet e ekzaminimeve muskuloskeletore
– CT e trurit
– CT e toraksit (mushkërive dhe mediastinumit).
– CT e abdomenit dhe pelvisit.

– Rezonanca magnetike e sistemit muskuloskeletor, rezonanca magnetike e shtylles kurrizore.

– Të gjitha llojet e ekzaminimeve me rreze X

– Shoqata e Radiologëve të Maqedonisë.
– Shoqata e mjekëve shqiptarë në Maqedoni
– Shoqata Mjekësore Amerikano-Shqiptare
– Shoqata Evropiane Radiologjike
– Shoqata Mjekësore e Kuvajtit

Shqip
Maqedonisht
Serbisht
Turqisht
Gjermanisht
Anglisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Zvonko Atanasov

Dr. Zvonko Atanasov

Specialist në radiodiagnostikë

zvonko.atanasov@zmc.mk

Shihni profilin
Magdеlena Popovska Cvetkova

Dr. Magdеlena Popovska Cvetkova

Radiologe

magdelena.popovska@zmc.mk

Shihni profilin
Mimoza Tolevska

Dr. Mimoza Tolevska

Radiologe

mimoza.tolevska@zmc.mk

Shihni profilin
Lidija Veljanovska Kirixhievska

Dr. Lidija Veljanovska Kirixhievska

Spec. Pas radiodiagnostikes

lidija.veljanovska@zmc.mk

Shihni profilin
Elena Pizhulla

Dr. Elena Pizhulla

Radiologe

elena.pizula@zmc.mk

Shihni profilin