Ekipi i Zan Mitrevit

Elena Pizhulla

Radiologe

elena.pizula@zmc.mk

2002-2006

Specializimi në radiodiagnostikë – Instituti i Radiologjisë, Fakulteti i Mjekësisë, Shkup, Maqedoni

1991-1998

Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin “Sh. Kirili dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

2018 -sot

Specialist në radiodiagnostikë në Klinikën Zhan Mitrev, Shkup

2010-2012

Asistent në departamentin e radiodiagnostikës në Dessau, Gjermani

2000-2009

E punësuar në Klinikën Universitare për Sëmundje Kirurgjike “Sh. Naum Ohridski”

2000-2002

Klinika Universitare për Sëmundjet Kirurgjike “Sh. Naum Ohridski”

1998-1999

E punësuar në organizatë private shëndetësore, Shkup

2012

Seminar mbi stadifikimin/staging e tumorit në radiologji, Gjermani

2012

Seminar për radiologji dhe diagnostikë klinike, Gjermani

2011

Trajnim bazë dhe i specializuar për sigurinë në radiologji, Gjermani

2010

Trained for 64 sliced ​​CT and 3tesla MR at the Clinical Centre in Dessau, Republic of Germany

  • Oda e Mjekëve  të Maqedonisë
  • Shoqata e Radiologëve të Maqedonisë
  • Oda e Mjekëve të Republikës së Gjermanisë

Anglisht

Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Zvonko Atanasov

Dr. Zvonko Atanasov

Specialist në radiodiagnostikë

zvonko.atanasov@zmc.mk

Shihni profilin
Afrim Halimi

Dr. Afrim Halimi

Specialist në radiodiagnostikë

afrim.halimi@zmc.mk

Shihni profilin
Magdеlena Popovska Cvetkova

Dr. Magdеlena Popovska Cvetkova

Radiologe

magdelena.popovska@zmc.mk

Shihni profilin
Mimoza Tolevska

Dr. Mimoza Tolevska

Radiologe

mimoza.tolevska@zmc.mk

Shihni profilin
Lidija Veljanovska Kirixhievska

Dr. Lidija Veljanovska Kirixhievska

Spec. Pas radiodiagnostikes

lidija.veljanovska@zmc.mk

Shihni profilin