Фармацевтски техничар

јули 07,2024

Потребни квалификации:

  • ССС фармацевтски техничар со положен стручен испит
  • Одлично познавање нa англиски јазик.
  • Одлично познавање на MS Office програмот 
  • Претходно работно искуство на иста или слична работа позиција ќе се смета за предност

Други карактеристики и вештини:

  • Висок степен на лична организираност
  • Способност за менаџирање со време и одредување на приоритети
  • Способност за тимска работа
  • Развиени интерперсонални вештини 
  • Способност за работа во динамична средина
  • Висока флексибилност и адаптибилност.

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација на vrabotuvanje@zmc.mk

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.

*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.