Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Emil Stoicovski

Anesteziolog

Vendi i lindjes:

Kriva Palanka, Maqedoni

E-mail:

emil.stoicovski@zmc.mk

1987

Teknik fizioterapist, Shkolla e mesme mjekësore “Dr. Pançe Karagjozov”, Shkup, Maqedoni

1994

Doktor i mjekësisë, Universiteti “Sh. Kiril dhe Metodij”

Fakulteti i Mjekësisë, Shkup, Maqedoni

1995

Morri provimin shtetëror, Universiteti “Sh. Kiril dhe Metodij”

Fakulteti i Mjekësisë, Shkup, Maqedoni

1996-1998

Bashkëpunëtor profesional, Makedonija Lek, Shkup, Maqedoni

1998-2005

Specialist për anesteziologji dhe reanimacion në Klinikën për sëmundje kirurgjikale “Sh. Naum Ohridski”

2003

Provimi specialistik për Anestezilogji dhe reanimacion, Universiteti “Sh. Kiril dhe Metodij”, Fakulteti i Mjekësisë

2005 – 2007

Specialist për anesteziologji dhe reanimacion, Spitali special për kardiokirurgji “Filip II”, Shkup, Maqedoni

AVANCIMI PROFESIONAL

 • European congress of anaesthesiologists in Firenza, Italy ,2002
 • National congress in anaesthesiology and intensive care with international participation in Veliko Tarnovo, Bulgaria , 2005
 • National congress in anaesthesiology and intensive care with international participation in Ohrid , Macedonia , 2002
 • National congress in anaesthesiology and intensive care with international participation in Ohrid , Macedonia , 2006
 • Postgraduate education at European foundation for education in anaesthesiology (F.E.E.A),Dojran, Macedonia,1999-Cardio circular system, blood and blood derivates from anaesthetic aspect
 • Postgraduate education at European foundation for education in anaesthesiology (F.E.E.A),Dojran, Macedonia,2000-Respiration, Thorax, Anaesthesia of head and neck
 • Postgraduate education at European foundation for education in anaesthesiology (F.E.E.A),Dojran, Macedonia,2001-Intensive healing, Urgent medicine, Blood and transfusion of blood
 • Postgraduate education at European foundation for education in anaesthesiology (F.E.E.A), Dojran, Macedonia, 2002-Mother, Child. Unexpected effects of medicines
 • Postgraduate education at European foundation for education in anaesthesiology (F.E.E.A),Dojran, Macedonia,2003-Neuro surgical anaesthesia and intensive healing, loco regional anaesthesia and pain therapy
 • European Resuscitation Council – ERC, Advance Life Support Cource 2009

Procedura

 • Anestezi e përgjithshme
 • Anestezi rajonale
 • Blloqe rajonale
 • Kardio anestezi
 • Bronkoskopi
 • Trajtim të dhimbjes kronike
 • Vendosje të monitorimit invasiv
 • Anestezi ambulatore
 • Mjekim intensiv
 • Transport të pacientëve të sëmurë kritikë

2005

Anëtar i Shoqatës Evropiane të anestezilogëve

2003

Anëtar i Shoqatës Evropiane për reanimacion, European Resuscitation Council – ERC