Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Tanja Gramosli

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion

Place of birth:

Skopje, Maqedoni

E-mail:

2005-2010

Specializim për Anestezilogji dhe mjekim intensiv – Fakulteti i Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup, Maqedoni

2005

Doktor i licencuar me provimin e kaluar shtetëror

2004

Doktor i mjekësisë së përgjithshme, Fakulteti i mjekësisë, Universiteti “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup, Maqedoni

1996-2003

Fakulteti i Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup, Maqedoni

1992-1996

Shkolla e Mesme Mjekësore “Dr. Pançe Karagjozov” Shkup, Maqedoni

 

2010 – sot

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion në Zan Mitrev Clinic – Shkup, Maqedoni

2010

Specialist për Anestezilogji dhe mjekim intensiv – Fakulteti i Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup, Maqedoni

2004

Spitali special për sëmundje kirurgjikale “Filipi i Dytë”, Shkup, Maqedoni

2009-2011

Edukim të vazhduar pasuniversitar – Shkollë Anestezilogjike, Dojran (Cardio circular system, blood and blood derivates from anaesthetic aspect, Respiration, Thorax, Anaesthesia of head and neck, Neuro surgical anaesthesia and intensive healing, loco regional anaesthesia and pain therapy)

2008

Kurs dhe diplomë evropiane për Mirëmbajtje të avancuar në jetë nga European Resuscitation Council (UK)

2007

-Simpoziumi internacional i sepsave – Paris, Francë

-Kurs i avancuar për CRRT, Beograd, Serbi

 

Procedura

  • Anestezi e përgjithshme
  • Anestezi rajonale
  • Kardio anestezi
  • Anestezi ambulatore
  • Trajtim të dhimbjes kronike
  • Vendosje të monitorimit invasiv
  • Mjekim intensiv
  • Transport të pacientëve të sëmurë kritikë

– Shoqata maqedonase e kardiologëve

-Shoqata maqedonase e anesteziologëve

-Oda e mjekëve të Maqedonisë

 

Anglisht

Serbisht