Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Отворени позиции

Онлајн апликација за работна позиција

– СПЕЦИЈАЛИСТ ПО СОЦИЈАЛНА МЕДИЦИНА
– СТОМАТОЛОГ
– ОФТАЛМОЛОГ
– МЕДИЦИНСКА СЕСТРА – АКУШЕРКА
– МЕДИЦИНСКА СЕСТРА – ИНСТРУМЕНТАРКА/СТЕРИЛИЗАЦИЈА
– ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР
– БОЛНИЧАР
– ХИГИЕНИЧАР
– ПРОГРАМЕР
– ГОТВАЧ

Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација на: vrabotuvanje@zmc.mk со назнака за конкретна позиција. Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим.

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.

*Сите пристигнати апликации ќе се третираат со целосна доверливост.

Ве очекуваме!