Caktoni kontroll

Schedule a review

Земањето на примероци за анализа за COVID-19 се врши единствено по претходно закажување

Почитувани,

Ве информираме дека примањето и земањето на примероци за анализа за COVID-19 се врши единствено по претходно закажување.

Пожелно е сите закажувања да се вршат електронски преку следнава електронска пошта: infosalter@zmc.mk.

Доколку немате можност да го направите закажувањето електронски, Ве молиме да се јавите на тел. 02/3091-484 секој ден во период од 07 до 19 часот.

Со почит,

Жан Митрев Клиника

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Zvonko Atanasov

Radiolog

Vendi i lindjes:

Bitola, Maqedoni

E-mail:

zvonko.atanasov@zmc.mk

1989-1995 Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti “Sh. Kiril dhe Metodij” Shkup
1997-2000 Doktor për mjekësi të përgjithshme, Ambulancë garnizoni, Ministria e mbrojtjes, Shkup
2000 Kurs për intervenime dhe procedura urgjente mjekësore, Armata e Zvicrës, Mudo, Zvicër
2000-2004 Specializim për radio-diagnostikim, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti “Sh. Kiril dhe Metodij” Shkup
2002 Studime pasuniversitare për radio-diagnostikim, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti “Sh. Kiril dhe Metodij” Shkup
2005 Kurs për përballimin me sindromën e stresit postraumatik, Akademia e Mjekësisë, Mynih, Gjermani
2005-2006 Specialist për radio-diagnostikim, Departamenti radiologjik, Spitali ushtarak, Shkup
2006-2008 Specialist për radio-diagnostikim, Departamenti radiologjik, Spitali qendror ushtarak, Koblenc, Gjermani
2008-aktualisht Specialist për radio-diagnostikim, Qendra diagnostiko, Spitali Special për sëmundje kirurgjikale “Filip i Dytë” Shkup
2008 Certifikatë nga Shoqata Internacionale për rezonancë magnetike në mjekësi
2009  

Certifikatë për teknika minimalisht invasive dhe procedura intervenuese, Kurs trajnimi për teknika embolizimi, “Cook medical”, Universiteti Zaragoza, Zaragoza, Spanjë.

2009 Certifikatë nga ESGAR (Shoqata evropiane për radiologji gastroenterohepatologjike) për “kolonografi KT dhe kolonoskopi virtuale”, Shtreza, Itali
2010 Certifikatë për МСКТ (tomografi shumështresore kompjuterike) nga DGR (Shoqata Gjermane e radiologëve), Garmish-Partenkirhen, Gjermani
2010 Certifikatë për pjesëmarrje në Konferencën për CCSVI tek pacientë me sklerozë multiple, Glazgou, Britani e Madhe
2011 Certifikatë nga Forumi i 1-rë venoz neurovaskular, Instituti Radiologjik, Qendra Klinike Nish, Serbi
2011 Certifikatë nga Forumi i 1-rë venoz endovaskular, Katovice, Poloni
2012 Certifikatë për pjesëmarrje në kursin Ballkanik endovaskular – (BEC –  Balcan Endovascular Course), Sofje, Bullgari
2013 Certifikatë për qëndrim studimor në Departamentin për radiologji diagnostikuese dhe intervenuese pranë Klinikës Universitare të Johann Wolfgang Goethe University, Frankfurt, Gjermani
01.2014 BЕC – Balcan endovascular course
Sofia, Bulgaria
03.2014 FIT – Francfurter interventionellen Tage, Frankfurt, Deutschland
09.2014 Internship in Institute for cardiovascular diseases, Bratislava, Slovakia
12.2014 MRI School, Novi Sad, Serbia
03.2015 CT, MRI, CT-PET  School for gastrointestinal radiology, Beograd, Serbia

RTG

 • Kontrolle RTG – të gjitha llojet

KT

 • Kontrolle MSKT – të gjitha llojet
 • Angiografi MSKT – të gjitha llojet (koronarografi, fëmijë)
 • Kolonoskopi dhe bronkoskopi virtuale MSKT
 • Biopsi nën kontroll të KT – të gjitha llojet
 • PRT – terapi periradikulare nën kontroll të KT

ANGIO

 • Arteriografi selektive periferike
 • PTA/tentim të arterieve periferike
 • Flebografi periferike
 • Fistulografi
 • Pielografi retrograde
 • Flebografi selektive të venave jugulare
 • PTA (dilatim balon) të venave jugulare
 • Embolizim të enëve arteriale të gjakut
 • Embolizim të varikoçelave
 • TACE (hemoembolizim transarterial
 • Drenazh perkutan të absceseve
 • Nefrostomë perkutane
 • Shoqata maqedonase e mjekëve
 • Shoqata evropiane radiologjike
 • Shoqata evropiane për radiologji kardiovaskulare dhe intervenuese
 1. Retrospective analysis of treatment in military ambulance
  Z.Atanasov, D.Stojanovic, A Ristevski, I.Gligorov
  15 Congress of medical doctors of Macedonia, October 6-10, 1999/Ohrid
 2. Musculoskeletal infections of the extremities: Ultrasound features
  Z.Atanasov, B.Prgova, N.Kirijas, V.Tolevska, D.Gjurchinov
  European Congress of Radiology, March 7-11, 2002/Vienna/Austria
 3. Effect of Glucagons to the patient’s comfort during double Barium-enema examination
  Z.Atanasov, M.Zafirov, V.Spirov, B.Prgova.
  16 Congress of medical doctors of Macedonia, Juni 4-7/Ohrid
 4. Importance of the CT diagnostic in early detection of bronchial carcinoma
  Z.Atanasov, B.Prgova, S.Kusakatski, M.Rizinski, D.Gjurchinov
  2nd Balkan Radiology Forum, September 8-12, 2004/Ohrid/Macedonia
 5. Arnold-Chiari Malformation type I in an adolescent: a case report
  Z.Atanasov, B.Prgova, G.Damjanoski, D.Mihajlovski, S.Netkov
  2nd Balkan Radiology Forum, September 8-12, 2004/Ohrid/Macedonia
 6. Right coronary ostium agenesis – a case report
  Z. Atanasov, L. Veljanovska, B. Bozinovska, I. MIlev, S. Idrizi, M. Klinceva, Z. Mitrev
  Heart Surgery Forum Journal, Septemeber 2009, pp-108, Volume 12, Suppl.1
 7. ALCAPA Syndrom – a case report
  Z. Atanasov, L. Veljanovska, B. Bozinovska, I. MIlev, S. Idrizi, V. Ampova, Z. Mitrev
  4. Macedonian Congress of Cardiology, 2.-5. Juni 2010, Ohrid
 8. Intramuscular cavernous haemangioma in the left soleus muscle: successful surgical treatment.
  N. Hristov, Z. Atanasov, G. Zafiroski, Z. Mitrev
  Interact Cardiovasc Thorac Surg. 2011 Aug 18.
 9. The value of the radiographical investigations in the diagnosis of the soft tissue tumours
  V.Tolevska, Z.Atanasov, G.Zafirovski, N.Kirijas, M.Samardziski
  3 Congress of the radiologists of Macedonia, Juni 12-16, 2002/Ohrid
 10. Paresis of the left recurrence nerve: CT and fiberoptic bronchoscopy correlation
  D.Gjurchinov, E. Kovkarova, Z.Atanasov, S.Temelkovska, O.Jovkovski
  3 Congress of the radiologists of Macedonia, Juni 12-16, 2002/Ohrid
 11. Importance of HRCT in the differential diagnosis of pneumothorax and emphysematous bullas
  D.Gjurchinov, L.Veljanovska, Z.Atanasov, M.Lazarevska, P.Pavlovic
  3 Congress of the radiologists of Macedonia, Juni 12-16, 2002/Ohrid
 12. Radiological evaluation of double urinary excretory system and ureterocela: a case report
  M.Zafirov, Z.Atanasov, B.Prgova
  4 Congress of the radiologists of Macedonia, September 8-12, 2004/Ohrid
 13. Subjective differences in defining gross tumor volume using spiral computed tomography and 3D treatment planning software in patients with NON-SMALL-CELL Lung cancer
  Stojkovski.I, Veljanovska.L, Stojkovska. E, Atanasov.Z
  11thWorld Conference on Lung cancer July 2005 Barcelona, Spain.
  Book of Abstracts
 14. Congenital aortic stenosis – a case report
  I. MIlev, S. Idrizi, V. Ampova, B. Bozinovska, , Z. Atanasov, L. Veljanovska, J. Sorko, Z. Mitrev
  4. Macedonian Congress of Cardiology, 2.-5. Juni 2010, Ohrid
 15. Preoperative 64-row-detector angiography for carotid artery stenosis in patients scheduled for coronary artery bypass surgery
  B. Bozinovska, Z. Atanasov, L. Veljanovska
  4. Macedonian Congress of Cardiology, 2.-5. Juni 2010, Ohrid
 16. The benefit of 64 multidetector computer tomography (MDCT) prior to invasive coronary angiography in symptomatic post CABG patients – our experiences
  L. Veljanovska, Z. Atanasov, B. Bozinovska, S. Idrizi, V. Ampova-Sokolov, I. Milev, T. Angjuseva, Z. Mitrev
  4. Macedonian Congress of Cardiology, 2.-5. Juni 2010, Ohrid
 17. Assesment of coronary arteries with ECG GATED 64 multidetector computer tomography (MDCT) in patients with suspected aortic dissection Stanford type A
  L. Veljanovska, Z. Atanasov, B. Bozinovska, S. Idrizi, V. Ampova-Sokolov, I. Milev, T. Angjuseva, Z. Mitrev
  4. Macedonian Congress of Cardiology, 2.-5. Juni 2010, Ohrid
 18. Diagnostic accuracy of coronary angiography with 64-slice MSCT in asymptomatic patients prior to non coronary vascular operations in comparison with conventional angiography – our experiences
  L. Veljanovska, Z. Atanasov, B. Bozinovska, S. Idrizi, V. Ampova, I. Milev, Z. Mitrev;
  October 2009, Leipzig Germany ESCR
 19. Evaluation of the soft tissue tumors with 64 slices Computed Tomography – A case report
  B. Bozinovska, L. Veljanovska, Z. Atanasov, Z. Mitrev.
  3 –th Congress of International Macedonian Association of orthopaedics and traumatology – Ohrid, May 2009
 20. Превентивен третман на мозочни удари кај каротидна болест
  Илиевска Л., Митрев Ж., Ангушева Т., Божиновска Б., Атанасов З., Горгијева Е.
  5. Конгрес на невролозите на Македонија со интернационално учество, 14-16 Јуни 2012, Охрид, РМ
 21. Симптоматска главоболка кај мозочни метастази
  Горгијева Е., Петров И., Атанасов З1.
  Универзитетска Клиника за неврологија, Скопје
  Специјална болница за хируршки болести Филип Втори, Скопје 1
  5. Конгрес на невролозите на Македонија со интернационално учество, 14-16 Јуни 2012, Охрид, РМ
 22. Transcatheter embolization procedures in different pathological conditions in abdomen and pelvis
  Z. Atanasov, I.Milev, S.Idrizi, V.Ampova-Sokolov, Z.Zimbakov, T.Angjuseva, E.Idoski, Z.Mitrev
  XI Balkan Congress of Radiology, 03-06 October 2013/Ohrid/Macedonia
 23. Transcatheter embolization for acute lower gastrointestinal bleeding (LGIB) – a case report
  Z.Atanasov; B. Bozinovska; L. Veljanovska-Kiridjievska; I. Milev; S. Idrizi; V. Ampova-Sokolov; Z. Zimbakov; Z. Mitrev
  XI Balkan Congress of Radiology, 03-06 October 2013/Ohrid/Macedonia
 24. Detection and follow up of colorectal polyp  with virtual colonoscopy (VC)  – a case report
  Z.Atanasov, L.Veljanovska-Kiridjievska, B.Bozinovska, I.Milev, S.Idrizi, V.Ampova-Sokolov, Z.Zimbakov, Z.Mitrev
  XI Balkan Congress of Radiology, 03-06 October 2013/Ohrid/Macedonia
 25. Aneurysm of thoracic aorta: usefulness   of 64 MSCT in taking decision for further treatment
  Bozinovska B., Atanasov.Z, Kiridzievska- Veljanovska L, Anguseva T. , Mitrev Z
  XI Balkan Congress of Radiology, 03-06 October 2013/Ohrid/Macedonia
 26. Evaluation of coronary arteries with ECG gated 64-MDCT in patients with aortic root pathology – our experiences
  Veljanovska-Kiridjievska.L., Atanasov.Z., Bozinovska. B., Idrizi.S.,Ampova- Sokolov.V.,Milev.I., Angjuseva.T., Mitrev. Z.
  XI Balkan Congress of Radiology, 03-06 October 2013/Ohrid/Macedonia