Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Kushte punesimi te shkëlqyera

Aplikimi për punë online

Ако го сакате тоа што го работите, никогаш нема да треба да одите на работa…

Животот е прекраток за да ја работите погрешната работа.

Бидете бестрашни, бидете амбициозни, станете дел од успешниот тим на Zan Mitrev Clinic!