Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Zan Mitrev

Themelues dhe shefi kirurg

Kërko nga departamenti

 • Anestezi
 • Elektrofiziologjia
 • Gjenetikë dhe mjekësi të personalizuar
 • Gjinekologji
 • Kardiokirurgji
 • KARDIOKIRURGJIA TE FËMIJËT
 • kardioligji
 • Kirurgji abdominale
 • Kirurgji të përgjithshme
 • Kirurgji torakale
 • Kirurgji vaskulare
 • Kolonoskopia
 • Laboratori biokimik
 • mikrobiologji
 • Mjekësia e transfuzionit
 • Mjekësia interne
 • Neurologji dhe Neuropsikiatria
 • Ortopedi
 • OTOLARINGOLOGJI
 • pediatri
 • Psikologji dhe psikoterapi
 • Rentgen Diagnostikë
 • Stacionar (trajtimi në spital)
 • Terapia Fizike
 • UrologjiA

Dr. Irena Andonova

Gjinekolog obstetër

Dr. Tanja Angjusheva

Subspecialist kardiolog

Dr. Vilma Ampova Sokolov

Kardiolog intervenues

C
F

Dr. Gjorgji Filev

Specialist pediatër

G

Dr. Borjanka Georgieva

Subspecialist kardiolog

Dr. Nikola Gjorgov

Electrophysiologist

H

Prim. Dr. Mane Haxhi-Mançev

Kirurg Abdominal, subspecialist

Dr. Nikolla Hristov

Kirurg kardiovaskular

I

Dr. Enver Idoski

Subspecialist kardiolog

Dr. Shpend Idrizi

Kardiolog intervenues

Prof. Dr. Vasil Iliev

Specialist gjinekolog obstetër Subspecialist urogjinekolog

Dr. Anxhelka Ilieva

Dermatovenerolog

J

Dr. Goran Joviq

Kirurg urolog

K

Dr. Millka Klinçeva

Specialist internist

Dr. Dejan Krstevski

Specialist internist

L

Dr. Eleonora Lazarova

Doktor i mjeksisë

M

Dr. Marijana Maneska

Doktor i mjeksisë

Dr. Sanja Marinkoviq

Doktor mjekësie

Dr. Milan Markovski

Specialist internist

Sanja Mehanxhiska

Biolog molekular

Dr. Ivan Milev

Kardiolog intervenues

Prof. Dr. Predrag Milojeviq

Kirurg kardiovaskular

Prim. Dr. Jovan Mircevski

Kirurg Abdominal, subspecialist

Akad. Dr. Zhan Mitrev

Kirurg kardiovaskular

N

Dr. Ilija Neshkovski

Specialist internist

Dr. Dashurie Neziri

Doktor mjekësie

P

Prof. Dr. Zhivko Popov

Kirurg urolog dhe transplantolog

R

Frosina Ristovska

Psikolog - psikoterapeut

Rodni Rosalija

Imunologji tumorale dhe zhvillim të vaksinave

S
T
U

Dr. Petar Ugurov

Doktor mjekësie

V
Z

Dr. Pllaninka Zafirovska

Specialist internist

Dr. Zorica Zajkova

Specialist internist