Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Back to Doctors

Д-р Виолета Николов

Специјалист гинеколог

Place of birth:

E-mail:

viоleta.nikolov@zmc.mk

2024

– Едукација за апликација на ПРП при сексуални дисфункции кај жени (Training on PLASMO gen PRP Monovap and GrowthCell CGF )

2017-2022

Специјализација по Гинекологија и акушерство -Медицински факултет “Св. Кирил и Методиј “, Скопје, Македонија

2004

Лиценциран доктор со положен државен испит

1997-2004

Медицински факултет “Св. Кирил и Методиј “, Скопје, Македонија

 

2023 – во тек
Специјалист по Гинекологија и акушерство во Клиничка болница “Жан Митрев“, Скопје, Македонија
2017-2022
Специјалист по Гинекологија и акушерство, Општа болница,Велес, Македонија
2005-2016
Доктор по општа медицина, медицински факултет, универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје, Македонија

– Македонска асоцијација на гинеколози и обстетричари

– Лекарска комора на Македонија

Англиски
Српски