Ekipi i Zan Mitrevit

Jelena Goluboviq

Specialist në mjekësinë e përgjithshme

jelena.golubovikj@zmc.mk

2019 – në vazhdim

Specialist në Gjinekologji dhe Obstetrikë, Klinika për Gjinekologji Obstetrike, Fakulteti i Mjekësisë “Sh. Kirili dhe Metodi”, Shkup, Maqedonia e Veriut

2018

Ka dhënë provimin shtetëror dhe Licencën për punë në Odën e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut
Praktikat studentore:

2017 

Francisco Jentil, Instituti i Onkologjisë, Lisbonë, Portugali, Departamenti i Onkologjisë Gjinekologjike për shërbimin e Dr. Margarida Bernardino.

2016 

Baskent hospitalesi, Ankara, Turqi, Departamenti i Gjinekologjisë Onkologjike në shërbim të Prof. Dr Ali Ayhan.

2015 

Fakultní nemocnice, Brno, Republika Çeke, Praktika profesionale: Programi i shkëmbimit profesional në departamentin e mjekësisë urgjente

2012-2018

Doktor i diplomuar i Mjekësisë së Përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë “Sh. Kirili dhe Metodi” në Shkup, Maqedonia e Veriut

2008-2012

Arsimi i mesëm – Prva Beogradska gimnazija/Gjimnazi i parë i Beogradit, Beograd, R. Serbisë

2024

Specialist në gjinekologji dhe obstetrikë, Spitali klinik “Zhan Mitrev” – Shkup, Maqedonia e Veriut

2019

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme në Klinikën Universitare për Onkologji dhe Radioterapi, Shkup, Maqedonia e Veriut

2018 – 2024

Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme – Shërbimi i Shpëtimit, Resorti Mavrovë, Mavrovë, Maqedonia e Veriut

2023

Kongresi i pestë i gjinekologëve dhe mjekëve obstetër me pjesëmarrje ndërkombëtare

FMF Kursi i vlerësimit doppler i placentës dhe fetusit

EFC – Kursi bazë i kolposkopisë, Ohër, Maqedonia e Veriut

2022

“Trombofilia, hemostaza, d-dimerët dhe indikacionet për tromboprofilaksinë në shtatzëni”. Praktika jonë dhe përvojat e njerëzve të tjerë”.

“Roli i vaksinimit HPV si shembull parandalimi”

“Kujdesi intim është kujdesi i ri për veten”

“HPV dhe sëmundjet e shoqëruara”

Simpoziumi i parë rajonal për parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e ndryshimeve premalinje në qafën e mitrës, Tuzla, Bosnje dhe Hercegovinë

2021

46 Tetori Ditët e Shëndetit, Kragujevc, Serbi

Simpoziumi i parë i mjekësisë perinatale dhe neonatale, Beograd, Serbi

2020

Kongresi i 20-të i MLD

Oda e mjekëve të Maqedonisë

Shoqata Mjekësore Maqedonase

Serbisht

Anglisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Irena Andonova

Dr. Irena Andonova

Specialist gjinekolog - obstetër

irena.andonova@zmc.mk

Shihni profilin
Vasil Iliev

Prof. Dr. Vasil Iliev

Specialist gjinekolog obstetër
Subspecialist urogjinekolog

vasil.iliev@zmc.mk

Shihni profilin
Violeta Nikolov

Dr. Violeta Nikolov

Gjinekologe

viоleta.nikolov@zmc.mk

Shihni profilin