Ekipi i Zan Mitrevit

Violeta Nikolov

Gjinekologe

viоleta.nikolov@zmc.mk

2024

-– Edukim për aplikimin e PRP në disfunksionet seksuale tek gratë (Training on PLASMO gen PRP Monovap and GrowthCell CGF

2017-2022

Specializim në Gjinekologji dhe Obstetrikë – Fakulteti i Mjekësisë  Shën. “Kiril dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

2004

Mjeke e licencuar me provim shteteror të dhënë

1997-2004

Fakulteti i Mjekësisë “Sht. Kirili dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

2023 – sot
Specialiset në gjinekologji dhe obstetrikë në Spitalin klinik “Zhan Mitrev”, Shkup, Maqedoni

2017-2022
Specialiste në Gjinekologji dhe Obstetrikë, Spitali i Përgjithshëm, Veles, Maqedoni

2005-2016
Doktor i Mjekësisë së Përgjithshme, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Shën. “Kirili dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

Ekzaminimet dhe ndërhyrjet ambulatore
– Gjinekologji
• Ekzaminimi gjinekologjik, Pap testi, ekzaminimi me ultratinguj (Doppler, 3D)
• Ekzaminimi urogjenekologjik (inkontinenca urinare)
• Aplikimi i PRP në disfunksionet seksuale te femrat
• Kolposkopi, tipizimi HPV, biopsi e ndryshimeve gjenitale
• Kiretazh i mitrës, heqja e polipeve
• Heqja e lythave gjenitale
• Trajtimi i kistit Bartholin
• Histerosalpingografi

– Obstetrikë
• Diagnoza e hershme e shtatzënisë, monitorimi i shtatzënisë
• Ekzaminimet me ultratinguj gjatë shtatzënisë, ekografi 4D,
• Ndërprerja e shtatzënisë – aborti

Ndërhyrjet operative
– Gjinekologji
• Operacionet e mitrës: heqja e fibromave, heqja e mitrës në mënyrë abdominale
• Operacionet në vulvë dhe vaginë
• Procedurat estetike minimale invazive të vulvës dhe vaginës,
• Operacionet ovariane, heqja e cisteve, ngjitjet/adhezim, heqja e vezoreve
• Operacionet laparoskopike
• Kirurgji për trajtimin e shtatzënisë ektopike

– Obstetrikë
• Lindje normale, lindje pa dhimbje
• Prerje cezariane
• Ekstraktues me vakum
• Rishikimi manual dhe instrumental i mitrës pas lindjes

– Shoqata maqedonase e gjinekologëve dhe obstetërve

– Oda e mjekëve të Maqedonisë

Anglisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Irena Andonova

Dr. Irena Andonova

Specialist gjinekolog - obstetër

irena.andonova@zmc.mk

Shihni profilin
Jelena Goluboviq

Dr. Jelena Goluboviq

Specialist në mjekësinë e përgjithshme

jelena.golubovikj@zmc.mk

Shihni profilin
Vasil Iliev

Prof. Dr. Vasil Iliev

Specialist gjinekolog obstetër
Subspecialist urogjinekolog

vasil.iliev@zmc.mk

Shihni profilin