Тимот на Жан Митрев

Виктор Грујевски

Специјализант по урологија

viktor.grujevski@zmc.mk

2021 – во тек
специјализант по интерна медицина – Универзитет “Гоце Делчев” Штип

2020
Положен државен испит и Лиценца за работа при Лекарска комора на Република Северна Македонија

2011-2019
Универзитет “Св. Кирил и Методиј”- Скопје Медицински факултет – Општа медицина (Доктор по медицина)

2007-2011
СУГС – “Раде Јовчевски Корчагин” – РЈК – Скопје

2022 – во тек

Специјализација по урологија при Градска општа болница 8-ми Септември

01.06.2021 – во тек
Доктор по општа медицина во Клиничката болница Жан Митрев, Скопје

10.2020 – 03.2021
Доктор по општа медицина во службата за Итна Медицинска Помош, Скопје

03.2020 – 09.2020
Приправнички стаж при ЈЗУ Универзитетска клиника, Скопје

12.2019 – 03.2020
Приправнички стаж и волонтер при ЈЗУ Градска општа болница “8-ми Септември” – оддел кардиологија, Скопје

2022 – Едукативна посета за ласерска литотрипсија на истанбулската болница „Медипол “

2019 – Презентација на случај – membranoproliferative glomerulonephritis; pneumothorax – complications of mechanical ventilation
2018 – Moscow Clinical and Scientific Center – EDS course минимално инвазивна хирургија
2018 – Zagreb International Medical Summit – учесник;
2018 – 41st IFMSA Охрид – Substance Abuse; Addiction and Cutaneous manifestation of internal disease;

Лекарска Комора на Република Северна Македонија
European society of cardiology
Member of Еuropean association of urology

Англиски
Германски

Останати доктори од овој оддел

Горан Балевски

Д-р Горан Балевски

Специјалист по урологија

Види го профилот
Горан Јовиќ

Д-р Горан Јовиќ

Хирург уролог

goran.jovic@zmc.mk

Види го профилот