Ekipi i Zan Mitrevit

Viktor Grujevski

Rezident në urologji

viktor.grujevski@zmc.mk

2021 – sot
Specializant /rezident i mjekësisë interne – Universiteti “Goce Dellçev” Shtip

2020
Ka dhënë provimin shtetëror dhe ka marrë Licencën për punë nga Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

2011-2019
Universiteti “Shën. Kiril dhe Metodi” – Shkup Fakulteti i Mjekësisë – Mjekësi e Përgjithshme (Doktor i Mjekësisë)

2007-2011
SUGS – “Rade Jovçevski Korçagin” – RJK – Shkup

2022 – sot

Rezident/specializant në urologji në Spitalin e Përgjithshëm të Qytetit 8-mi Septemvri

01.06.2021 – sot
Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Spitalin klinik Zhan Mitrev, Shkup

10.2020 – 03.2021
Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Shërbimin Emergjent Mjekësor, Shkup

03.2020 – 09.2020
Praktikë në ISHP Klinika Universitare, Shkup

12.2019 – 03.2020
Praktikant dhe vullnetar në ISHP Spitali i përgjithshëm i qytetit “8 Shtatori /8-mi Septemvri” – Reparti i kardiologjisë, Shkup

2022 – Vizitë edukative për litotripsi me laser në spitalin “Medipol”,  Stamboll

2019 – Prezantimi i rastit – membranoproliferative glomerulonephritis; pneumothorax – complications of mechanical ventilation
2018 – Moscow Clinical and Scientific Center – EDS course kirurgji minimalisht invazive
2018 – Zagreb International Medical Summit – pjesëmarrës;
2018 – 41st IFMSA Ohër – Substance Abuse; Addiction and Cutaneous manifestation of internal disease;

Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut
European society of cardiology
Member of Еuropean association of urology

Anglisht
Gjermanisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Goran Joviç

Dr. Goran Joviç

Kirurg urolog

goran.jovic@zmc.mk

Shihni profilin