Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Emilija Gorgijeva

Neurolog

Vendi i lindjes:

Skopje, Maqedoni

E-mail:

emilija.gorgijeva@zmc.mk

1997-2001  Shkolla e mesme mjekësore për teknikë dhëmbësh –DSMU dr. Pançe Karagjozov – Shkup
2001-2007 Fakulteti i mjekësisë, Universiteti Sh. Kiril dhe Metodij, Shkup, Maqedoni. U diplomua në qershor të vitit 2007
2008-2009 E punësuar përkohësisht në portin për produkte farmaceutike dhe produkte të tjera Akson Trejding
Мај 2009 E punësuar në Klinikën për Neurologji, Universiteti Sh. Kiril dhe Metodij, Shkup, me kontratë pune prej 6 muajsh.
2008-2012 Specializim për Neurologji, Klinika për Neurologji, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Sh. Kiril dhe Metodij, Shkup Maj 2012; Specialist për neurologji
2009-2012 Vullnetar në Klinikën për Neurologji, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Sh. Kiril dhe Metodij, Shkup
2010  Është zgjedhur si asistent i ri në Fakultetin e mjekësisë pranë Universitetit Sh. Kiril dhe Metodij – Shkup, për lëndën Neurologji
01.12.2012 Është punësuar me kontratë pune në ISHP Spitali special “Filip i Dytë”, Shkup, si neurolog specialist, me më shumë metoda diagnostikuese neurofiziologjike
2015 Trajnim për EMG (Elektromiografi)

Kontrolle dhe konsultime nga fusha e neurologjisë duke përfshirë

 • Goditje truri
 • Marramendje
 • Çrregullim të të mbajturit mend
 • Çrregullim të gëlltitjes dhe të folurit
 • Çrregullim të lëvizjes
 • Dobësi të duarve dhe këmbëve
 • Polineuropati
 • Sindroma të dhimbshme, si dhimbje në shtyllën kurrizore të qafës dhe shtyllën kurrizore lumbale, diskopati, lumboischialgi etj.
 • Dridhje
 • Sëmundja e Parkinsonit dhe sëmundje të tjera të sistemit ekstrapiramidal
 • Skleroza multiple
 • Lëndime të kokës dhe shtyllës kurrizore
 • Tumore në tru dhe palcën kurrizore

Procedura diagnostikuese:

 • Elektroencefalografi (ЕЕG)- me të cilën shqyrtohet gjendja, funksionet e trurit
 • Potenciale të evokuara – me të cilat shqyrtohen çrregullimet që çojnë në defekt në zbatimin e sistemve të sensorit nga periferia deri tek qendrat e trurit, që nuk mund të objektivizohen në mënyrë tjetër, ato shqyrtohen:
  • Potencialet të evokuara të shkimit (PESH) – për transmision të rrugët e dukshme
  • Potenciale të evokuara akustike (BAEP)- për shqyrtim të zbatueshmërisë nëpër rrugën akustike nga veshi tek qendrat e trurit
  • Potenciale të evokuara somatosensore (EMG) me të cilat shqyrtohen sëmundjet e muskujve dhe nervave
 • Kontrolle sistematike
2003 Shkëmbim ndërkombëtar të studentëve në Leiden, Universiteti në Holandë, ku punon në projekt shkencor nga Neurofiziologjia – Bioritmet e ritmit cirkandin
2004 Merr pjesë në mënyrë aktive në MMSA – Kongresin e 27-të Ndërkombëtar për Studentë për shkenca Mjekësore, Ohër, Maqedoni, prezantim i punimit profesional.
2006 Merr pjesë në mënyrë aktive në MMSA – Kongresin e 29-të për studentë për shkenca Mjekësore, me punim profesional: Terapia e sëmundjes së Parkinsonit, mentor: Ass. Igor Petrov, Klinika për Neurologji
2007 Shkëmbimi ndërkombëtar i studentëve në Gdansk – Poloni, ku punon në departamentin për Neurologji, viziton kurs për laparaskopi.
2007 Merr pjesë në mënyrë aktive në MMSA – Kongresin e 30-të për studentë për shkenca Mjekësore, me punim profesional: Potenciale të evokuara auditive në Neurologji.
2008 Pjesëmarrje aktive në 6 th World Stroke Congress, Vienna, Austria me punim profesional: Somatosensory evoked potentials in patient in thalamic CVI
2013 Bashkautor i Librit shkollor për Neurologji dhe Librin shkollor për mësim praktik për Neurologji – Fakulteti për shkenca mjekësore, Universiteti Goce Dellçev.