Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

POLIKLINIKA “FILIPI I DYTË” MANASTIR

Poliklinika „Filipi i Dytë“ Manastir disponon ambulanca për ekzaminime internistike dhe ortopedike, me orar pune nga ora 08:30 deri në 16:30.

 

Në këtë poliklinikë kryhen të gjitha llojet e ekzaminimeve specialistike dhe sub-specialistike:

 

Diagnostikim internistik – kardiovaskular:

– Ekokardiografi (eko të zemrës)

– Dopler të enëve të gjakut në qafë/këmbë (ekzaminim vaskular)

– Dopler të venave

– Holter 24-orësh EKG

– Holter 24-orësh ABP

– Stres test koronar

– Spirometri dhe terapi respiratore

– EKG

– Eko të abdomenit

– Eko të gjëndrës tiroide

 

Diagnostikim, procedura dhe intervenime ortopedike:

– Ekzaminim ortopedik

– Eko të sistemit muskulo-skeletor

– Ekzaminim ortopedik për fëmijë –pako  me  eko të pelvisit

– Punktim të kyejes/aplikim të injeksioneve intra-artikulare dhe peri-artikulare (kortikosteroidë, anestetikë lokalë, PRP, preparate me acid hialuronik)

– Vendosje dhe mënjanim të gips – longetë / ndërrim të gipsit

– Qepje e plagëve të vogla / intervenime të vogla kirurgjike

– Mjekim plage (fashim)

– Kontrolle konsultative

 

Ekzaminime dhe intervenime të tjera:

– Aplikim intramuskular të medikamenteve

– Aplikim intravenoz të medikamenteve

– Aplikim të medikamenteve nën lëkurë

– Skemë për INR

– Fibrinogjen

– Biopsi nga lëkura, hunda, fyti, plaga

– Vendosje të kateterit urinar

 

Mjekët të cilët i kryejnë ekzaminimet në ISHP Filipi  i Dytë Manastir janë Dr. Milan Markovski – spec. për mjekësi interne dhe Dr. Suzana Jançevska – spec. për ortopedi.