Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Rreth Qendrës

Qendra për trajtimin e plotë të gjirit është qendra më bashkëkohore në rajon e cila mundëson diagnostikimin e shpejtë dhe të saktë deri në trajtimin kirurgjik të gjirit.

Mamomati mundëson imazhe komode, pa dhimbje dhe jep një pamje të qartë të gjirit, duke siguruar në këtë mënyrë reduktimin e numrit të biopsive të panevojshme. Me teknologjinë superiore 3-D, mamomati mundëson skanim për 3.7 sekonda dhe doza e rrezatimit është minimale.

Në të njëjtën kohë, sigurohet një numër i madh i pamjeve nga të gjitha këndet, gjë që jep një pamje gjithëpërfshirëse dhe të saktë të gjirit. Mamografia 3-D rrit mundësinë e zbulimit të hershëm të kancerit me 20-65%.

Mos e neglizhoni shëndetin tuaj, bëni rezervimin e kontrollit në numrin tonë të kontaktit 0389 3091 484

Në pritje të muajit Tetor, muajit për rritjen e ndërgjegjësimit në lidhje me luftën kundër kancerit të gjirit, kemi mundësuar çmim promovues me 50% zbritje. E vlevshme deri më 31.10.2020