Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Драгица Везенкова Вучкова

Спец. по анестезиологија со интензивно лекување

Место на раѓање:

Неготино, Македонија

E-mail:

dragica.vuckova@zmc.mk

2010
Специјализација по Анестезиологија и интензивно лекување

2008
Нострифицирање на дипломата од медицински факултет Скопје, при Универзитетот Св. Кирил и Методи во Скопје, на медицинскиот факултет во Љубљана во Република Словенија

2005
Дипломирање на Медицинскиот факултет, на Универзитетот Св. Кирил и Методи, Скопје, Стекнување со назив Доктор по општа медицина

1999-2005
Универзитет Св. Кирил и Методиј, Медицински факултет

 

2012 – во тек

Спец. по анестезиологија со интензивно лекување во Клиничка болница “Жан Митрев“, Скопје, Македонија

2007 –2012
ПЗО “Хипократ”, Ординација по општа медицина во Неготино, работа како Дктор по општа

2006  – 2007
ZEGIN Medika, Prime Health Organization in Skopje, working as General Practice Doctor

Англиски

Српски