Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Aleksandra Crvenpanova

Biokimik

Vendi i lindjes:

Veles, Maqedoni

E-mail:

aleksandra.crvenpanova@zmc.mk

1989 – ka përfunduar shkollën e mesme (departamenti i bioteknologjisë) në SHMP Gjimnazin Koço Racin, Veles

1994 – përfundoi fakultetin e shkencave Natyrore – Matematikore (departamenti biokimik – fiziologjik) në Shkup

1996 – punon si biokimik në ISHP Qendrën Mjekësore Veles

1997 – punon si menaxher në grupin ekologjik joqeveritar – UNDP

2002 – punon si person përgjegjës së laboratorit biokimik në ISHP Filip i Dytë, Shkup

2011 – studime pasuniversitare (magjistrature) në klinikën e biokimisë së Fakultetit të shkencave natyrore – Matematikore në Shkup

2014 – Edukim i certifikuar i përfunduar në mënyrë të suksesshme për kontroll dhe cilësi të laboratorëve biokimikë sipas IFCC

2016 – përfundoi shkollimin e studimeve të magjistraturës, para mbrojtjes së punimit të magjistraturës.

Anëtar i shoqatës së biokimistëve në nivel të Maqedonisë

Pjesëmarrje aktive në kongrese të biokimistëve në Maqedoni

Pjesëmarrje në seminare, ligjërime profesionale dhe punëtori nga fusha e biokimisë dhe mikrobiologjisë

Ligjërime aktive nga fusha e saj e punimeve profesionale dhe shkencore

Pjesëmarrje në kongresin ndërkombëtar të Federatës klinike ballkanike – BCLF (Antalia, Turqi 04-10.09.2007) me prezantimin e saj poster

Pjesëmarrje në kongresin ndërkombëtar të Federatës klinike ballkanike – BCLF (Athinë 16-19.10.2008) me prezantimin e saj poster

Pjesëmarrje në kongresin ndërkombëtar të Federatës klinike ballkanike – BCLF (Ohër 15-19.09.2009) me prezantimin e saj poster.