Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Александра Црвенпанова

Биохемичар

Место на раѓање:

Велес, Македонија

E-mail:

aleksandra.crvenpanova@zmc.mk

1989 – завршено средно училиште (отсек биотехнологија) во УСО Гимназија Кочо Рацин Велес

1994 – завршен Природно –математички факултет (отсек биохемиско -физиолошки) во Скопје

1996 – работи како биохемичар во ЈЗО Медицински центар во Велес

1997 – работи како менаџер во невладина еколошка група – УНДП

2002 – работи како одговорно лице  на биохемиската лабораторија  во ПЗУ Филип Втори, Скопје

2011 – постдипломски (магистерски) студии по клиничка биохемија на Природно – математички факултет во Скопје

2014 – успешно завршена сертифицирана  едукација за контрола и квалитет на биохемиски лаборатории според IFCC

2016 – завршено школување на магистерски студии, пред одбрана на магистерски труд.

Член на здружението на биохемичари  на ниво на Македонија

Активно учество на конгреси на биохемичари во Македонија

Учество на семинари, стручни предавања и работилници  од областа на биохемијата и микробиологијата

Активно предавања од својата област на стручни и научни трудови

Учество на меѓународен конгрес на Балканска клиничка федерација -БЦЛФ (Анталија, Турција 04-10.09.2007) со своја постер презентација

Учество на меѓународен конгрес на Балканска клиничка федерација –БЦЛФ (Атина 16-19.10.2008) со своја постер презентација

Учество на меѓународен конгрес на Балканска клиничка федерација –БЦЛФ (Охрид 15-19.09.2009) со своја постер презентација.