Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Goran Joviç

Kirurg urolog

Place of birth:

E-mail:

goran.jovic@zmc.mk

2001

Provimi i specializimit

1995-2000

Specializim në Urologji

1991

Provimi i shtetit

1981-1988

Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin Shën. Kirili dhe Metodi, Shkup

1976-1980

Arsimi i mesëm, Shkolla e mesme Koço Racin, Veles

 

2013- sot

Kirurg urolog në Spitalin klinik Zhan Mitrev – Shkup

2013 – 2017

Nënkryetar i Komunës së qytetit Veles

1995 – 2013

Kirurg urolog në Qendrën Mjekësore Veles

1991 – 1995

Përvojë pune në njësinë e Ndihmës së shpejtë

1989 – 1991

Përvojë pune si doktor i mjekësisë në ordinancën e fshatit Jabolçishtë dhe fshatin Izvor, Veles.

2012

Kongresi europian i urologëve Ureterorenoskopia dhe Litotripsia në Paris

2010

Kongres urologjik – Robotikë në urologji në Barcelonë- Spanjë

2004

Trajnim për aplikimin e teknikave laparoskopike në qendrën endoskopike në spitalin e përgjithshëm në Sllovengradec, Slloveni

 

Operacionet rutinë

Urologji për fëmijë

 • Criptorchismus – orchidopexio.
 • Hernia Inguinalis – Hernioplastica
 • Funiculocoella et hydrocoella.
 • Hipospadia
 • Fimoza

Urologji për të rriturit

 • Veshka, uretër, fshikëz, prostatë, skrotum, penis
 • Urogjinologji
 • Inkontinenca e stresit urinar – implantation Uretex
 • Cystocoella – Implantatio Pelvicol
 • Fistula vesicovaginalis
 • Fistula ureterovaginalis

Shoqata e Urologëve të Republikës së Maqedonisë Veriore

Shoqëria Mjekësore Maqedonase

Gjermanisht

Anglisht