Përvojat e pacientëve

Përvojat e pacientëve tanë dëshmojnë për kujdesin dhe përkushtimin e ekipit tonë në zgjidhjen me sukses të problemeve më të komplikuara shëndetësore

Luftëtarja jonë prej qelqi

15.03.2024

Luftëtarja jonë prej qelqi

Marija Dimeska Nikolovska është pacientja jonë shumëvjeçare e cila po përballet me një sëmundje të rrallë të njohur si “kockat…

Shiko më shumë
Pacientëve me mbipeshë të madhe trupore i’u dha mundësia për një jetë të re në Klinikën Zhan Mitrev

19.06.2023

Pacientëve me mbipeshë të madhe trupore i’u dha mundësia për një jetë të re në Klinikën Zhan Mitrev

Borçe Makalovski nga qyteti i Prilepit, si pasojë e një çrregullimi endokrinologjik pas përjetimit të stresit u përball me probleme…

Shiko më shumë
Në klinikën Zhan Mitrev është kryer një operacion i rrallë hibrid

15.06.2023

Në klinikën Zhan Mitrev është kryer një operacion i rrallë hibrid

Doktor Zhan Mitrev së bashku me ekipin e tij kryen me sukses një operacion kompleks hibrid FET (Frozen Elephant trunk).…

Shiko më shumë
Dëshmia e Z. Milorad Zlatanovic

29.05.2023

Dëshmia e Z. Milorad Zlatanovic

Gëzohemi së bashku me pacientët tanë Është një kënaqësi e vaçantë për ne kur pacientët zbatojnë vazhdimisht këshillat tona dhe…

Shiko më shumë
Sonja Petrovska me 5 operacione të kryera është një nga heroinat e Klinikës Zhan Mitrev

06.05.2023

Sonja Petrovska me 5 operacione të kryera është një nga heroinat e Klinikës Zhan Mitrev

Sonja Petrovska është një paciente prej shumë vitesh e Klinikës Zhan Mitrev, e cila pas një sindrome të rrallë me gjendje…

Shiko më shumë
“Zemra mekanike” – një zgjidhje për dështimin kronik të zemrës

31.03.2023

“Zemra mekanike” – një zgjidhje për dështimin kronik të zemrës

Është realizuar me sukses operacioni i 31-të me implantim të mbështetjes mekanike të qarkullimit të zemrës. Dështimi i zemrës ose…

Shiko më shumë
Transformimi që shpëton jetë – Z. Petrovski i’u rikthye jetës pas trajtimit në Klinikën Zhan Mitrev

28.03.2023

Transformimi që shpëton jetë – Z. Petrovski i’u rikthye jetës pas trajtimit në Klinikën Zhan Mitrev

Pacienti 70 vjeçar nga qyteti i Manastirit është një shembull tjetër i cili pas trajtimit në klinikën Zhan Mitrev me…

Shiko më shumë
Z. Dragan Kostadinov është një tjetër pacient i yni i kënaqur

06.02.2023

Z. Dragan Kostadinov është një tjetër pacient i yni i kënaqur

Problemet me zemrën e z. Dragan Kostadinov nga Gjevgjelia kanë filluar shumë kohë më parë. Në vitin 1997 në Beograd…

Shiko më shumë
1 2 5