Të reja

Lajmet e fundit nga Klinika jonë

Endoproteza unikondilare e gjurit

19.06.2024

Endoproteza unikondilare e gjurit

Endoproteza unikondilarе e gjurit është një procedurë minimalisht invazive në krahasim me endoprotezën totale, në të cilën vetëm pjesa e…

Shiko më shumë
Shqyrtimi i kancerit të qafës së mitrës me tipizimin e HPV-së ose PAP testit?

14.06.2024

Shqyrtimi i kancerit të qafës së mitrës me tipizimin e HPV-së ose PAP testit?

Shkaku kryesor i kancerit të qafës së mitrës është infeksioni i vazhdueshëm me lloje të HPV-së me rrezik të lartë…

Shiko më shumë
A e dini se operacioni i duarve është i mundur pa përdorimin e bisturisë?

12.06.2024

A e dini se operacioni i duarve është i mundur pa përdorimin e bisturisë?

Po është e vërtetë! Nëse keni problem me: Të gjitha këto kushte mund të zgjidhen pa kirurgji klasike.Kjo metodë (ndërhyrje)…

Shiko më shumë
Trajtimi me lazer  minimalisht invaziv i qimeve të rrënjosura (sinusi pilonidal)

12.06.2024

Trajtimi me lazer minimalisht invaziv i qimeve të rrënjosura (sinusi pilonidal)

Sinusi pilonidal është një gjendje infektive kronike e karakterizuar nga formimi i një kisti ose abscesi në zonën gluteale ose…

Shiko më shumë

04.06.2024

Gjërat që nuk i dinit për përtëritjen vaginale

Përtëritje, rini e përhershme, si të qëndroni të rinj dhe të dëshirueshëm? janë tema të vjetra sa vetë njerëzimi. Vitet…

Shiko më shumë
Krijimtaria dhe kontakti me veten, frymëzim për produktivitet në jetën private dhe profesionale

29.05.2024

Krijimtaria dhe kontakti me veten, frymëzim për produktivitet në jetën private dhe profesionale

Intervistë me Dr. Lidija Veljanovska-Kirixhievska, specialiste në radio-diagnostikë në Klinikën Zhan Mitrev. Dr. Lidija Veljanovska-Kiridzievska është radiodiagia e parë në…

Shiko më shumë
Rivaskularizimi i plotë i arterieve tek sëmundjet koronare të zemrës

28.05.2024

Rivaskularizimi i plotë i arterieve tek sëmundjet koronare të zemrës

Çfarë është sëmundja e arterieve koronare dhe si shfaqet ajo? Sëmundja e arterieve koronare shkaktohet nga ateroskleroza që prek arteriet…

Shiko më shumë
Marrja e njohurive të reja është gjithmonë një sfidë, por edhe një përvojë emocionuese

17.04.2024

Marrja e njohurive të reja është gjithmonë një sfidë, por edhe një përvojë emocionuese

Njohuri të reja shkencore për të avancuar kujdesin ndaj pacientit, një sërë seancash ndërvepruese me raste praktike mbi menaxhimin e…

Shiko më shumë
1 2 72