Rreth nesh

Ndjeni mbështetjen, kujdesin dhe vëmendjen tonë në çdo hap.

Bordi i Drejtoreve

Dr. Zhan Mitrev

Dr. Zhan Mitrev

Themelues dhe kryetar i bordit të drejtorëve

Dr. Emil Stoiçovski

Dr. Emil Stoiçovski

Drejtor mjekësor

Dr. Elena Ambarkova Villarova

Dr. Elena Ambarkova Villarova

Drejtor për menaxhimin dhe akreditimin e proceseve

Dr. Katerina Ignevska

Dr. Katerina Ignevska

Drejtor për cilësisë dhe parandalimin e IHI

Viktorija Dojçinovska

Viktorija Dojçinovska

Drejtor për sektorin administrativ

Dragana Avramovska

Dragana Avramovska

Drejtor për shërbimet ligjore dhe burimet njerëzore

Cvetanka Markova

Cvetanka Markova

Drejtor i sektorit të financave

Dr. Nikola Hristov

Dr. Nikola Hristov

Anëtar i Bordit të drejtorëve

Dr. Enver Idoski

Dr. Enver Idoski

Anëtar i Bordit të drejtorëve

Svetlana Onceva

Svetlana Onceva

Kryeinfermiere

Misioni

Të kontribuojmë në përmirësimin e shëndetit të pacientëve tanë dhe rritjen e kënaqësisë së tyre duke ofruar kujdes më të mirë për çdo pacient përmes shërbimeve të nivelit më të lartë shëndetësor, edukimit të vazhdueshëm dhe aplikimit të metodave më të fundit në procesin e përgjithshëm të punës.

Vizioni

QENDRA E EKSELENCËS
Lider kombëtar dhe rajonal në ofrimin e shërbimeve të larta shëndetësore dhe kujdesit të patëmetë, gjithmonë zgjedhja e parë e pacientëve dhe partnerit të tyre të besuar.

Vlerat

BESIMI, ANGAZHIMI, EKSPERTIZA, INOVACIONI, INTEGRITETI
Pacienti është në qendër të vëmendjes sonë. Diagnoza, trajtimi dhe kujdesi për të është thelbi i të gjitha aktiviteteve tona, vazhdon edhe pasi pacienti largohet nga klinika. Ne ndërtojmë partneritet me pacientët dhe ky është përfitimi ynë dhe i tyre më i madh, të cilin e ruajmë dhe e përmirësojmë vazhdimisht, sepse zgjidhja e sfidave shëndetësore është qëllimi ynë.

Historia

Zan Mitrev Clinic, në fillim i emëruar si Spital i specializuar për sëmundje kirurgjike “Filipi i Dytë”, i vendosi themelet e shërbimeve bashkëkohore mjekësore në vitin 1999, pas adaptimit dhe rinovimit të një pjese të marrë me qira nga Spitali ekzistues ushtarak në Shkup. Zyrtarisht, spitali ishte i hapur më 01 mars, të vitit 2000.

Megjithatë, starti mjekësor i spitalit është shënuar me operacionin e parë bajpas në Republikën e Maqedonisë, i udhëhequr nga ana e akademikut, dr. Zan Mitrev. Prej datës 01 mars të vitit 2000 fillon të shkruhet historia e shëndetësisë maqedonase, epokë e re në kirurgjinë maqedonase kardiovaskulare.

Shiko më shumë
Section Image

Spitali në shifra

Kapaciteti, specialitetet dhe faktet e tjera për spitalin tonë mund të shihen më së miri përmes numrave.

Shiko më shumë

Qëllimet strategjike

Plani ynë korporativ për transformimin e kujdesit spitalor mbart 3 objektiva kryesore:

RUAJTJEN E NIVELIT TË LARTË  TË CILËSISË NË TRAJTIMIN INDIVIDUAL TË PACIENTËVE
ZHVILLIMIN E PASIONIT TONË PËR TË QENË UDHËHEQËS TË SHKENCËS
PËRMIRËSIMIN I SHËNDETIT TË KOMUNITETIT TONË PËRMES PARTNERETIT DHE BASHKËPUNIMIT

Shiko më shumë

Cilësia

Klinika është bartëse e tre akreditimeve të njëpasnjëshme nga Joint Commission International* të konfirmuara me vulën e artë si dëshmi e aplikimit të standardeve më të larta për një institucion shëndetësor përsa i përket aspektit të cilësisë së shërbimeve të kujdesit shëndetësor dhe kujdesit për sigurinë e pacientit.

* JCI u krijua në Amerikë në 1994 si një organizatë e pavarur jofitimprurëse që akrediton dhe certifikon objektet mjekësore në mbarë botën. Akreditimi i marrë nga JCI konsiderohet si standardi i artë në kujdesin shëndetësor global për sa i përket cilësisë së shërbimit dhe sigurisë së pacientit.

Shiko më shumë
Section Image

23 VJET KUJDES TË LARTË MJEKËSOR

Ekspertiza, përkushtimi dhe kujdesi ynë i patëmetë për pacientin, i cili është gjithmonë në qendër të veprimeve tona, kanë kontribuar për të qenë një partner i besuar gjatë gjithë këtyre viteve të fundit, për të cilin jemi pafundësisht mirënjohës.