Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Gorazd Konjanovski

Rezident në kardiokirurgji

Place of birth:

E-mail:

gorazd.konjanovski@zmc.mk

2020 
Doktor i licencuar në mjekësinë e përgjithshme

2019

Doktor i diplomuar në mjekësinë e përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë UKIM – Shkup

2013

Shkolla e mesme  – Jahja Kemal – Shkup.

11. 2020 – sot

Doktor në mjekësinë e përgjithshme në Spitalin klinik Zhan Mitrev – Shkup

05.2020 – 11.2020 

Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Ndihmën Urgjente Mjekësore – Shkup

07.2019 – 01.2020 

Përvoja e detyrueshme e punës (stazhant)

09.2019 – 03.2020

Vullnetar në departamentin e kujdesit koronar intensiv dhe kujdesit intensiv në Klinikën e Kardiologjisë – Shkup.

 

 

 

 

– Diplomuar në Shkollën e Gjuhës Angleze në Universitetin Kaplan në Uashington, DC, SHBA.
– Kongresi i 37-të Ndërkombëtar Shkencor Mjekësor, Ohër.
– Kongresi i 38-të Ndërkombëtar Shkencor Mjekësor, Ohër.

  • Oda mjekësore e Republikës së Maqedonisë nga viti 2020.
  •  ESCVS – Shoqëria Evropiane për Kirurgjinë Kardiovaskulare dhe Endovaskulare nga viti 2020

Anglisht

Turqisht

Gjermanisht