Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Jovana Stojmenoviq

Rezident në anesteziologji dhe kujdes intensiv

Place of birth:

E-mail:

jovana.stojmenovik@zmc.mk

2018

Doktor i licencuar i mjekësisë në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Shën. Kiril dhe Metodi, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

2012

Shkolla e mesme e mjekësisë “Dr. Pançe Karagjozov”, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

 

2019 – sot

Rezidente si doktor i mjekësisë në Spitalin Klinik Zhan Mitrev, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

2019

Doktor i Mjekësisë në Poliklinikën “Medica Plus”, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

 

 

 

 

2018

Shoqata Mjekësore e Maqedonisë-simpozium për anomalitë në lindje-sfida, dilema dhe
trajtim, Shkup, Maqedonia e Veriut

2018

Certifikate për pjesëmarrje në kursin e Hapur të OBSH-së “Menaxhimi antimikrobik: Një qasje e bazuar në kompetenca”

2017

Certifikatë për pjesëmarrje në Kongresin e 4-të Ndërkombëtar Mjekësor Shkencor, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

  • Oda e Doktoraturës së Maqedonisë, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut
  • Bashkëthemeluese e shoqatës për rritje personale dhe psikoedukim “Moj Psiholog/Psikologu im”, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Anglisht
Serbisht