Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Viktor Grujevski

Rezident në urologji

Place of birth:

E-mail:

viktor.grujevski@zmc.mk

2021 – sot
Specializant /rezident i mjekësisë interne – Universiteti “Goce Dellçev” Shtip

2020
Ka dhënë provimin shtetëror dhe ka marrë Licencën për punë nga Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

2011-2019
Universiteti “Shën. Kiril dhe Metodi” – Shkup Fakulteti i Mjekësisë – Mjekësi e Përgjithshme (Doktor i Mjekësisë)

2007-2011
SUGS – “Rade Jovçevski Korçagin” – RJK – Shkup

2022 – sot

Rezident/specializant në urologji në Spitalin e Përgjithshëm të Qytetit 8-mi Septemvri

01.06.2021 – sot
Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Spitalin klinik Zhan Mitrev, Shkup

10.2020 – 03.2021
Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Shërbimin Emergjent Mjekësor, Shkup

03.2020 – 09.2020
Praktikë në ISHP Klinika Universitare, Shkup

12.2019 – 03.2020
Praktikant dhe vullnetar në ISHP Spitali i përgjithshëm i qytetit “8 Shtatori /8-mi Septemvri” – Reparti i kardiologjisë, Shkup

2022 – Vizitë edukative për litotripsi me laser në spitalin “Medipol”,  Stamboll

2019 – Prezantimi i rastit – membranoproliferative glomerulonephritis; pneumothorax – complications of mechanical ventilation
2018 – Moscow Clinical and Scientific Center – EDS course kirurgji minimalisht invazive
2018 – Zagreb International Medical Summit – pjesëmarrës;
2018 – 41st IFMSA Ohër – Substance Abuse; Addiction and Cutaneous manifestation of internal disease;

Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut
European society of cardiology
Member of Еuropean association of urology

Anglisht
Gjermanisht