Ekipi i Zan Mitrevit

Aleksandar Milosavljeviq

Specialist kardiolog

a.milosavljevikj@zmc.mk

2021

Specialist kardiolog i licencuar.

2015

Regjistruar në specializim privat në Kardiologji në ISHP Klinika Universitare per Kardiologji – Shkup.

2014

Dhënia e provimit të shtetit – Doktor i licencuar në Mjekësisë e Përgjithshme.

2008-2014

Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi”, Fakulteti i Mjekësisë në Shkup – diplomuar doktor i mjekësisë së përgjithshme.

2023

Specialist kardiolog në Klinikën Zhan Mitrev – Shkup

2023

Specialist kardiolog në Poliklinikën VFW – Shkup.

2022

Specialist kardiolog në PZU Neuromedika – Shkup.

2022

Specialist kardiolog në Klinikën Zhan Mitrev – Shkup.

2017-2018

Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Klinikën PZU Zhan Mitrev – Shkup.

2015-2021

Mjek praktikant në ISHP Klinika Universitare për Kardiologji – Shkup.

2015

Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Spitalin privat “Sanus Medicus DK” – Poliklinika “Jane Sandanski” – Shkup.

EKG, 24h-Holter EKG dhe monitorim ABP
Testi i stresit koronar
Ekokardiografia transtorakale
Ultrasonografia Doppler
Ultrasonografia e gjëndrës tiroide
Ultrasonografia e barkut

Ekokardiografia bazë transtorakale

Rezonanca magnetike e zemrës (EACVI CMR Niveli 1)

Shoqata e Kardiologjisë së Maqedonisë

Shoqata Evropiane e Kardiologjisë

Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut

15.07.2023 Pulmonary Thromboembolism in a patient suspected for Myocarditis – South East European Journal of Cardiology (SEEJCA) Vol 4. No.1 2023.
9-10.04.2021 Pulmonary Thromboembolism in a patient with Metabolic Syndrome – 2nd International Symposium on Thrombosis.
9-10.04.2021 Post-COVID-19 Mesenterial Thrombosis – 2nd International Symposium on Thrombosis.
3-4.10.2020 Severe Tricuspid Regurgitation in a patient with Chronic Respiratory Failure – International Symposium of Cardiovascular Imaging and COVID-19 experience in collaboration with EACVI Heart Imagers of Tomorrow.

Anglisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Vilma Ampova Sokolov

Dr. Vilma Ampova Sokolov

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

vilma.ampova@zmc.mk

Shihni profilin
Tanja Angjusheva

Dr. Tanja Angjusheva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

tanja.anguseva@zmc.mk

Shihni profilin
Borjanka Georgieva

Dr. Borjanka Georgieva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

borjanka.georgieva@zmc.mk

Shihni profilin
Enver Idoski

Dr. Enver Idoski

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

enver.idoski@zmc.mk

Shihni profilin
Shpend Idrizi

Dr. Shpend Idrizi

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

shpend.idrizi@zmc.mk

Shihni profilin
Milka Klinçeva

Prof. Dr. Milka Klinçeva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

milka.klinceva@zmc.mk

Shihni profilin
Ivan Milev

Dr. Ivan Milev

Spec. në Pediatri
Sub. spec. në kardiologji

ivan.milev@zmc.mk

Shihni profilin
Dashurie Neziri

Dr. Dashurie Neziri

Specialiste kardiologe

dashurie.neziri@zmc.mk

Shihni profilin
Ilija Neshkovski

Dr. Ilija Neshkovski

Specialist internist

ilija.neskovski@zmc.mk

Shihni profilin
Petar Ugurov

Dr. Petar Ugurov

Specialist kardiolog

petar.ugurov@zmc.mk

Shihni profilin