Ekipi i Zan Mitrevit

Aleksandra Lazarevska

Specialiste në dermatovenerologji

aleksandra.lazarevska@zmc.mk

2018
Përfunduar provimin profesional specialistik dhe marrje të licencës si specialiste dermatovenereologe

2013-2017
Specializim në dermatovenereologji në Klinikën Universitare për Dermatovenereologji, Fakulteti i Mjekësisë, Shkup, R. Maqedoni

2004-2010
Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin e Sv. Cyril and Methodius ”, doktor në mjekësinë e përgjithshme

2000-2004

Arsimin e mesëm e mbaroi në shkollën e mesme të përgjithshme “Josip Broz Tito” – Shkup

2018 – sot

Specialiste dermatovenerologe në Zan Mitrev Clinic

2013-2014

Bashkëpunëtore si eksperte në JASS DOOEL, për linjën kozmetike Logona

2011-2013

Vullnetare në Spitalin Universitar të Sëmundjeve Kirurgjikale ﮼ Sh. Naum Ohridski ”Shkup

2024

Workshop Hands on – aplikimi i mbushësve hialuronik dhe stimuluesve të kolagjenit nga Sinclair në Klinikën Zhan Mitrev nga KOL Dr. Kristina Davidovic, Dr. Zlata Popoviq, Dr. Michelle Mutlag, Dr. Anxhellka Ilieva

2022

Workshop Hands on aplikimi i mbushësve hialuronik nga Merz Aesthetics mbajtur në Klinikën Zhan Mitrev

2022

Workshop Hands on – Master për Ulhtera – shtrëngim jokirurgjikal dhe lifting i fytyrës, nga KOL Dr. Sonja Sattler, Gjermani

2022

Workshop Hands on  aplikimi i mbushësve hialuronik nga Merz Aesthetics mbajtur në Klinikën Zhan Mitrev

2021
Workshop Hands on – Master Class Belotero fillers – Merz Estetics mbajtur në Klinikën Zhan Mitrev me KOL Dr. Gorana Bjelic

2018
Workshop Peeling &Injections-advance level, Shkup, Rep. Maqedonisë

2016
Takim edukativ për dermoskopi, Shkup, Rep. Maqedonisë

2014

Edukimi praktik për dermoskopinë BMA – dermatovenereologji Sofia, Rep. Bulgarisë

2014

Shkolla e Inovacionit në Dermatologjinë Estetike, ASKED, Beograd, Rep. Serbisë

2013

Edukim praktik për aplikimin e toksinës botulinum, dermatologji dhe mjekësi estetike Sofje, Rep. Bulgarisë

2013

Shkolla e dermatologjisë estetike, Beograd, Rep. Serbisë

2013

Shkolla Ndërkombëtare për dermoskopi – Dermoscopy update, Beograd, Rep. Serbisë

2010 – Oda e mjekëve të Maqedonisë

2013 – МакедонијаShoqata e dermatovenerologëve të Rep. Maqedonisë

2013 – EADV European Academy of Dermatology and Venerology

2016 – IDS International Dermoscopy Society

Anglisht
Frengjisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Anxhelka Ilieva

Dr. Anxhelka Ilieva

Specialiste në dermatovenerologji

andzelka.ilieva@zmc.mk

Shihni profilin
Zhivorad Kocevski

Dr. Zhivorad Kocevski

Specialist në kirurgjinë plastike rikonstruktive dhe estetike

zhivorad.kocevski@zmc.mk

Shihni profilin