Ekipi i Zan Mitrevit

Danço Shurkov

Specialist otorinolaringolog

dancho.shurkov@zmc.mk

2014

Specialist Otorinolaringolog

2009-2014

ISHP UK për Otorinolaringologji – Shkup

1998-2005

Universiteti i Mjekësisë Prof Dr. “Paraskev Stojanov” Varna, R. Bullgaria

1994-1998

Shkolla e mesme mjekësore Jane Sandanski – Shtip

2022 – sot

Specialist otorinolaringolog ne Spitalin klinik Zhan Mitrev, Shkup

2008-2022

ISHP Spitali i Përgjithshëm – Veles, Reparti i Otorinolaringologjisë

2006-2008

Spitali privat Hipokrati – doktor në mjekësinë e përgjithshme dhe të brendshme / mjek i familjes

 

2020

Edukim dhe hands-on Kongresi Rinologjik praktik, Rebro – Zagreb

2019

Trajnim për ALS / Advance Life Support / – Qendra për stimulimin mjekësor

2017

Rino -forumi i parë Ballkanik, kirurgjia e hundës dhe sinuseve, baza e kafkës dhe rinoplastikë – Holiday Inn – Shkup

2015

Edukim dhe pjesëmarrja në punë në Spitalin Tokuda – Sofje, R.Bullgari

2011

Kurs dhe Hands on  – kurs ndërkombëtar për laringoskopi me prof Mihael Podvinec dhe Prof. Rajko Jovic, Novi Sad, R. Serbisë

2010

Kurs për intubacione të vështira në ISHP Klinika për otorinolaringologji

 

  • Diagnoza e patologjisë otorinolaringologjike
  • Ndërhyrjet kirurgjikale në otorinolaringologji
  • Diagnostikimi endoskopik në otorinolaringologji
  • Vlerësimi audiovestibular
  • Otomikroskopia me ndërhyrje
  • Ablacioni me radiofrekuencë
  • Tonsiloadenoidektomia
  • Fess

Shoqata Otorinolaringologjike e Maqedonisë

Oda e mjekëve të Maqedonisë

Anglisht

Serbisht

Bullgarisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

No related doctors found.