Ekipi i Zan Mitrevit

Elena Ambarkova Villarova

Specialiste në tranfuziologji dhe flebologji

elena.ambarkova@zmc.mk

2000-2003
Specializim në mjekësinë e transfuzionit

1995
Fakulteti i Mjekësisë në Universitetin “Shën Kiril dhe Metodij”, Shkup

 

 

 

2004- sot
Specialiste ne tranfuziologji dhe flebologji, drejtoreshë e mjeksësisë në Spitalin klinik “Zhan Mitrev”, Shkup, Maqedoni

2010
Asistente në lëndën e transfuzologjisë në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin “Goce Delçev”, Shtip

2003-2004

Transfuziologe në Qendrën mjekësore në Veles

1996-2000
Mjeke e përgjithshme në Qendrën mjekësore në Veles

2011
2 nd EVF Hands on Workshop on Venous Disease, Виена, Австрија

2009

Kursi shkencor në Mjekësinë e Transfuzionit – Murten, Zvicër

2006

Shkolla Evropiane e Mjekësisë së Transfuzionit – Liberec, Republika Çeke

2005

Qëndrim edukativ në Spitalin “Endo Klinik, Hamburg, Gjermani

  • Oda mjekësore e Maqedonisë
  • Shoqata e transfuziologëve të Republikës së Maqedonisë
  • ISBT (Internattional Society of Blood Transfusion)
  • Shoqata e kirurgëve kardiovaskularë të R. së Maqedonisë

Anglisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

No related doctors found.