Ekipi i Zan Mitrevit

Gorazd Konjanovski

Rezident në kardiokirurgji

gorazd.konjanovski@zmc.mk

2020

Doktor i licencuar në mjekësinë e përgjithshme

2019

Doktor i diplomuar në mjekësinë e përgjithshme në Fakultetin e Mjekësisë UKIM – Shkup

2013

Shkolla e mesme – Jahja Kemal – Shkup.

11. 2020 – sot

Doktor në mjekësinë e përgjithshme në Spitalin klinik Zhan Mitrev – Shkup

05.2020 – 11.2020 

Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Ndihmën Urgjente Mjekësore – Shkup

07.2019 – 01.2020 

Përvoja e detyrueshme e punës (stazhant)

09.2019 – 03.2020

Vullnetar në departamentin e kujdesit koronar intensiv dhe kujdesit intensiv në Klinikën e Kardiologjisë – Shkup.

  • Diplomuar në Shkollën e Gjuhës Angleze në Universitetin Kaplan në Uashington, DC, SHBA.
  • Kongresi i 37-të Ndërkombëtar Shkencor Mjekësor, Ohër.
  • Kongresi i 38-të Ndërkombëtar Shkencor Mjekësor, Ohër.

  • Oda mjekësore e Republikës së Maqedonisë nga viti 2020.
  • ESCVS – Shoqëria Evropiane për Kirurgjinë Kardiovaskulare dhe Endovaskulare nga viti 2020.

Anglisht

Turqisht

Gjermanisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Nikolla Hristov

Dr. Nikolla Hristov

Spec. në kirurgjinë kardiovaskulare

nikola.hristov@zmc.mk

Shihni profilin
Sllobodan Iliq

Prof. Dr. Sllobodan Iliq

Kardiokirurg për fëmijë

slobodan.ilikj@zmc.mk

Shihni profilin
Zhan Mitrev

Doc. Dr. Zhan Mitrev

Kirurg kardiovaskular

Shihni profilin
Simona Patçeva

Dr. Simona Patçeva

Specializante në kardiokirurgji

simona.patcheva@zmc.mk

Shihni profilin