Ekipi i Zan Mitrevit

Jovana Stojmenoviq

Rezident në anesteziologji dhe kujdes intensiv

jovana.stojmenovik@zmc.mk

2018

Doktor i licencuar i mjekësisë në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Shën. Kiril dhe Metodi, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

2012

Shkolla e mesme e mjekësisë “Dr. Pançe Karagjozov”, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

2019 – sot

Rezidente si doktor i mjekësisë në Spitalin Klinik Zhan Mitrev, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

2019

Doktor i Mjekësisë në Poliklinikën “Medica Plus”, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

2018

Shoqata Mjekësore e Maqedonisë-simpozium për anomalitë në lindje-sfida, dilema dhe
trajtim, Shkup, Maqedonia e Veriut

2018

Certifikate për pjesëmarrje në kursin e Hapur të OBSH-së “Menaxhimi antimikrobik: Një qasje e bazuar në kompetenca”

2017

Certifikatë për pjesëmarrje në Kongresin e 4-të Ndërkombëtar Mjekësor Shkencor, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

  • Oda e Doktoraturës së Maqedonisë, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut
  • Bashkëthemeluese e shoqatës për rritje personale dhe psikoedukim “Moj Psiholog/Psikologu im”, Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Anglisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Simona Despotovska

Dr. Simona Despotovska

Specialist anesteziologjik me trajtim intensiv

simona.despotovska@zmc.mk

Shihni profilin
Marko Gjorgon

Dr. Marko Gjorgon

Specialist anesteziologjik me trajtim intensiv

marko.gjorgon@zmc.mk

Shihni profilin
Tanja Gramosli

Dr. Tanja Gramosli

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion

tanja.gramosli@zmc.mk

Shihni profilin
Slagjana Joshevska Jovanovska

Dr. Slagjana Joshevska Jovanovska

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion

slagjana.jovanovska@zmc.mk

Shihni profilin
Sanja Marinkoviq Bojaxhievska

Dr. Sanja Marinkoviq Bojaxhievska

Spec. në anesteziologji dhe reanimacion

sanja.marinkovic@zmc.mk

Shihni profilin
Emil Stoiçovski

Dr. Emil Stoiçovski

Spec. në anesteziologji dhe reanimacion

emil.stoicovski@zmc.mk

Shihni profilin
Dragica Vezenkova Vuçkova

Dr. Dragica Vezenkova Vuçkova

Spec. në anesteziologjinë e kujdesit intensiv

dragica.vuckova@zmc.mk

Shihni profilin