Ekipi i Zan Mitrevit

Klaudia Gjinoska

Специјалист по абдоминална хирургија

klaudia.gjinoska@zmc.mk

2015-2023

Specializim në kirurgjinë abdominale në Universitetin ” Shën Kirili dhe Metodi”, Falulteti i Mjekësisë –  Shkup, R. Maqedonisë

2006-2013

Studimet për mjekësi të përgjithshme në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” – Fakulteti i Mjekësisë – Shkup, R. Maqedonisë

2004-2006

International School of Berne – Bernë, Zvicër

2002-2004

Yahya Kemal College, – Gostivar, R. Maqedonisë

2024

Specialist në kirurgjinë abdominale, Spitali klinik Zhan Mitrev, Shkup, R. Maqedonisë

2022-2023

Spitali privat shëndetësor „”Nova Medica” – Gostivar, R. Maqedonisë

2014-2015

Spitali privat shëndetësor “Royal Medica” – Gostivar, R.S. Maqedonisë

Oda e mjekëve të Maqedonisë

Anglisht

Gjermanisht

Frengjisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Jovan Mircevski

Prim. Dr. Jovan Mircevski

Subspecialist në kirurgjinë abdominale

jovan.mircevski@zmc.mk

Shihni profilin