Ekipi i Zan Mitrevit

Liljana Brajeviq

Spec. në kirurgjinë e pergjithshme
Subspec. në kirurgjinë torakale

liljana.brajevikj@zmc.mk

2021-2023

Subspecializim në kirurgjinë torakale – Universiteti Goce Delçev – Shtip

2007-2011

Specializim në kirurgjinë e përgjithshme – Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup

1996-2003

Fakulteti i Mjekësisë – Universiteti i Mjekësisë së Përgjithshme “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup

1992-1996

Shkolla e mesme “Dr.Pançe Karagjozov” Shkup, në drejtimin e infermierisë – Shkup

2010-2023

Në Institucionin Privat Shëndetësor “Remedika” si specialiste e kirurgjisë së përgjithshme dhe torakale – Shkup

2006-2007

Doktor i mjekësisë së përgjithshme në Institucionin Privat Shëndetësor “La Vita” – Shkup

2004-2010

Klinika për kirurgji digjestive si vullnetare – Shkup

2013

– Kurs për kirurgji laparoskopike, Novi Sad

Aftësi profesionale

– Kirurgji e përgjithshme

– Operacionet e gjirit

– Operacionet e gjëndrës tiroide

– Operacionet e mushkërive

– Oda e mjekëve të Maqedonisë

–  Shoqata mjekësore maqedonase

Anglisht

Gjermanisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Mane Haxhi-Mançev

Prim. Dr. Mane Haxhi-Mançev

Specialist në kirurgjinë e përgjithshme

mane.hadzi-manchev@zmc.mk

Shihni profilin
Konstantin Mitev

Prof. Dr. Konstantin Mitev

Subspec. traumatolog

konstantin.mitev@zmc.mk

Shihni profilin
Vladimir Popovski

Prof. Dr. Vladimir Popovski

Kirurg maksilofacial

vladimir.popovski@zmc.mk

Shihni profilin
Riste Zimoski

Dr. Riste Zimoski

Rezident në kirurgjinë e përgjithshme

riste.zimoski@zmc.mk

Shihni profilin