Ekipi i Zan Mitrevit

Marija Millanovska

Specialist në neurologji

marija.milanovska@zmc.mk

2017
Studime të doktoratës të ciklit të tretë – Gjenetika e epilepsive (Biologji molekulare – Fakulteti i Shkencave të Natyrës dhe Matematikës – Shkup)

2010- 2014
Specializimi në neurologji – ISHP Klinika Universitare e Neurologjisë – Shkup

2001-2008 
Fakulteti i Mjekësisë – Universiteti “Shën. Kiril dhe Metodi ”- Shkup

1996-2000
Shkolla e mesme – Gjimnazi “Slavço Stojmenski” – Shtip

 

 

 

2020 – sot
Specialiste neurologe në Spitalin klinik Zhan Mitrev, Shkup, Maqedonia Veriore

2015-2020

Specialiste neurologe në Spitalin “Neuromedika”, Shkup, Maqedonia Veriore

 

 

2020
Edukimi për ultratingull të nervave periferikë në Universitetin klinik të Neurologjisë “Alexandrovska” – Sofje, R, Bullgarisë.

2019-2020

Edukim për doppler të enëve karotide të gjakut dhe doppler transcranial në Universitetin klinik të Neurologjisë “Alexandrovska” – Sofje, R, Bullgarisë.

2018

Edukimi në Elektroencefalografi (EEG) në Universitetin klinik të Neurologjisë “Alexandrovska” – Sofje, R. Bullgaria.

2017

Kurs për aplikimin e toksinës Botulinum në praktikën klinike neurologjike – Shoqata Bullgare e Neurologjisë, Tetor, Sofje, R. Bullgarisë.

2016

Edukim për Stimulimin Magnetik Transkranial (RTMS) në Klinikën Universitare të Neurologjisë në Fakultetin e Mjekësisë “Georgi Stranski” – Pleven, R. Bullgarisë.

2014

Edukim për elektromioneurografi (EMG) në Klinikën Universitare të Neurologjisë – Shkup, Maqedonia Veriore

Anglisht

Bullgarisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Emilija Gorgijeva

Dr. Emilija Gorgijeva

Specialist në neurologji

emilija.gorgijeva@zmc.mk

Shihni profilin