Ekipi i Zan Mitrevit

Nenad Petkov

Spec. në ortopedi
Subspec. në traumatologji

nenad.petkov@zmc.mk

2023

Subspecialist në traumatologji

2022

Doktorant në studimet klinike në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi”, në Shkup

2020-2022

Subspecializimi në traumatologji

2013

Dhënia e provimit specialistik në ortopedi

2000-2006

Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodi”, Shkup, Doktor i Mjekësisë

2008-2012

Specializimi në ortopedi

1996-2000

Shkolla e mesme – Gjimnazi Sllavço Stojmenski – Vinicë, Maqedoni

2014 – në vazhdim

Specialist ortoped dhe traumatolog në Spitalin klinik “Zhan Mitrev” Shkup

2013

Specialist ortoped në departamentin e  ortopedisë dhe traumatologjisë, Spitali shtetëror “8 Septemvri /8 Shtatori”, Shkup

2011 – 2013

Специјализант по Ортопедија  , одд Ортопедија и Трауматологија, ЈЗУ ГОБ “8-ми септември”, Скопје

Specializant në ortopedi –  Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë, Spitali shtetëror “8 Septemvri /8 Shtatori”, Shkup

2008-2010

Intitucioni privat shëndetësor “ Dr. Vejseli”, Tetovë

“Arthrex shoulder workshop” – Arthrolab, Mynih, Gjermani 2023
“Annecy live surgery “advanced shoulder course 2023
“Arthrex shoulder workshop” – Arthrolab, Mynih, Gjermani 2018
“Arthrex shoulder workshop” – Arthrolab, Mynih, Gjermani 2016

Spitali klinik “Sveti Duh”, Zagreb, Kroaci, rezidencë dhe trajnim në kirurgjinë e nyjeve të sheshta, 2016

Spitali Special Ortopedik Acromion – Kroaci, qëndrim dhe trajnim në fushën e kirurgjisë së nyjeve të sheshta, 2015 Spitali Special Ortopedik Valdoltra – Slloveni, rezidencë dhe trajnim në fushën e kirurgjisë së nyjeve të sheshta, 2015

Universiteti i Kalifornisë Los Angeles (UCLA), SHBA, Rezidencë në Departamentin e Traumatologjisë Sportive dhe Edukimit për Trajtimin Artroskopik të Lëndimeve të Nyjeve të Sheshta (2014)

Kursi për Traum AO, Zagreb
– Kurs i avancuar i ekstremiteteve të sipërme (05-07 nëntor 2014)

Departamenti i Kirurgjisë Ortopedike ZOFMR Dr. Miroslav Zotović – R. Serbe BiH
– Trajnim në fushën e endoprostetikës (27.05 – 31.05.2013)

Pjesëmarrja në Kongresin e 4-të Ballkanik për Arthroskopinë, Traumatologjinë Sportive dhe kirurgjinë e gjunjëve, Novi Sad 26-28.09.2013

Pjesëmarrja në Kongresin e 2-të Ballkanik për Arthroskopinë, Traumatologjinë Sportive dhe kirurgjinë e gjunjëve – Ohër, 29.09-01.10.2011

Kongresi i 3-të i Shoqatës Serbe të Traumatologjisë Ortopedike, 10-13 tetor 2012, Zlatibor, Serbi

AAF, Open Medical Institut, Salzburg

– Seminar për endoprostetikën dhe ortopedinë e fëmijëve, 10-16.10.2010.
Simpozium SYNTHES dhe workshop për gjymtyrët e poshtme, 14-15.09.2009, Ohër

Certifikatë nga Komiteti Olimpik Gjerman dhe Ministria e Punëve të Jashtme Gjermane në bashkëpunim me Komitetin Olimpik të Maqedonisë për pjesëmarrje në seminarin për  mjekësi sportive, 10-12.12.2008, Shkup.

Kirurgjia artroskopike dhe minimalisht invazive e kyçeve të sheshta (trajtimi i shpatullave të paqëndrueshme, lëndimet e kyçeve rrotulluese, trajtimi i lezioneve labrale)

Zëvendësimi i kyçit të sheshtë endoprotetik (procedurat primare dhe rishikuese/kontrolluese)

Trajtimi artoskopik i gjurit (rindërtimi i ligamentit të kryqëzuar anterior, trajtimi i meniskut të dëmtuar dhe kërcit të dëmtuar)

Trajtimi kirurgjik i frakturave – Osteosinteza

Anëtar i Shoqatës së Ortopedëve dhe Traumatologëve të Maqedonisë (MADOT)
Nënkryetar i Shoqatës së Arthroskopisë së Maqedonisë së Veriut (AASA)
Anëtar i Bordit të Specializimeve të Shoqatës së Arthroskopisë së Amerikës së Veriut (AANA)
Anëtar i Shoqatës Evropiane të Kirurgëve të Shpatullave (ESA/ESSKA)

Anglisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Konstantin Mitev

Prof. Dr. Konstantin Mitev

Subspec. traumatolog

konstantin.mitev@zmc.mk

Shihni profilin
Sasho Mlladenovski

Dr. Sasho Mlladenovski

Kirurg ortopedik

saso.mladenovski@zmc.mk

Shihni profilin
Zoran Nestorovski

Dr. Zoran Nestorovski

Kirurg ortopedik

zoran.nestorovski@zmc.mk

Shihni profilin
 Slavço Stojmenski

Prof. Dr.  Slavço Stojmenski

Subspec. traumatolog

slavcho.stojmenski@zmc.mk

Shihni profilin