Ekipi i Zan Mitrevit

Sanja Marinkoviq Bojaxhievska

Spec. në anesteziologji dhe reanimacion

sanja.marinkovic@zmc.mk

2014 -2021

Specializim për Anestezilogji me mjekim intensive, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti “Goce Dellçev” – Shtip, Maqedoni

2012

Diplomë në Universitetin Sh. “Kiril dhe Metodij” – Fakulteti i Mjekësisë, departamenti – Mjekësi e Përgjithshme, Shkup (doktor i përgjithshëm)

2006-2012

Universiteti Sh. “Kiril dhe Metodij” – Fakulteti i Mjekësisë, departamenti – Mjekësi e Përgjithshme, Shkup

2002-2006

Shkolla e Mesme e mjekësisë “Dr. Pançe Karagjozov”, Shkup, infermier – teknik

2021 – sot

Specialist në anesteziologji dhe reanimacion ne Klinikën Zhan Mitrev, Shkup

2013-2021

Specializant/stazhant në anesteziologji dhe kujdes intensiv ne Klinikën Zhan Mitrev, Shkup

ISHP “Dr. Petrovska dhe Dr. Prodanov” – ordinanca për mjekësi të përgjithshme

Klinika universitare për sëmundje kirurgjikale “Sh. Naum Ohridski

Spitali special për gjinekologji dhe obstetrikë – Çair

2013

Doktor i përgjithshëm në Kujdesin gjysmë-intensiv  ne departamentin kardiologjik në ISHP “Filip i Dytë” – Shkup

2007

Pjesëmarrje aktive në kongresin e 30-të internacional për mjekësi, si anëtar dhe trajnues, të mbajtur në Ohër, R. e Maqedonisë 17.05-20.05.2007

  • Oda e mjekëve të R. së Maqedonisë

Anglisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Simona Despotovska

Dr. Simona Despotovska

Specialist anesteziologjik me trajtim intensiv

simona.despotovska@zmc.mk

Shihni profilin
Marko Gjorgon

Dr. Marko Gjorgon

Specialist anesteziologjik me trajtim intensiv

marko.gjorgon@zmc.mk

Shihni profilin
Tanja Gramosli

Dr. Tanja Gramosli

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion

tanja.gramosli@zmc.mk

Shihni profilin
Slagjana Joshevska Jovanovska

Dr. Slagjana Joshevska Jovanovska

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion

slagjana.jovanovska@zmc.mk

Shihni profilin
Emil Stoiçovski

Dr. Emil Stoiçovski

Spec. në anesteziologji dhe reanimacion

emil.stoicovski@zmc.mk

Shihni profilin
Dragica Vezenkova Vuçkova

Dr. Dragica Vezenkova Vuçkova

Spec. në anesteziologjinë e kujdesit intensiv

dragica.vuckova@zmc.mk

Shihni profilin
Jovana Stojmenoviq

Dr. Jovana Stojmenoviq

Rezident në anesteziologji dhe kujdes intensiv

jovana.stojmenovik@zmc.mk

Shihni profilin