Ekipi i Zan Mitrevit

Tanja Gramosli

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion

tanja.gramosli@zmc.mk

2005-2010

Specializim për Anestezilogji dhe mjekim intensiv – Fakulteti i Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup, Maqedoni

2005

Doktor i licencuar me provimin e kaluar shtetëror

2004

Doktor i mjekësisë së përgjithshme, Fakulteti i mjekësisë, Universiteti “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup, Maqedoni

1996-2003

Fakulteti i Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup, Maqedoni

1992-1996

Shkolla e Mesme Mjekësore “Dr. Pançe Karagjozov” Shkup, Maqedoni

 

2010 – sot

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion në Zan Mitrev Clinic – Shkup, Maqedoni

2010

Specialist për Anestezilogji dhe mjekim intensiv – Fakulteti i Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup, Maqedoni

2004

Spitali special për sëmundje kirurgjikale “Filipi i Dytë”, Shkup, Maqedoni

2009-2011

Edukim të vazhduar pasuniversitar – Shkollë Anestezilogjike, Dojran (Cardio circular system, blood and blood derivates from anaesthetic aspect, Respiration, Thorax, Anaesthesia of head and neck, Neuro surgical anaesthesia and intensive healing, loco regional anaesthesia and pain therapy)

2008

Kurs dhe diplomë evropiane për Mirëmbajtje të avancuar në jetë nga European Resuscitation Council (UK)

2007

-Simpoziumi internacional i sepsave – Paris, Francë

-Kurs i avancuar për CRRT, Beograd, Serbi

 

Procedura

  • Anestezi e përgjithshme
  • Anestezi rajonale
  • Kardio anestezi
  • Anestezi ambulatore
  • Trajtim të dhimbjes kronike
  • Vendosje të monitorimit invasiv
  • Mjekim intensiv
  • Transport të pacientëve të sëmurë kritikë

– Shoqata maqedonase e kardiologëve

-Shoqata maqedonase e anesteziologëve

-Oda e mjekëve të Maqedonisë

 

Anglisht

Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Simona Despotovska

Dr. Simona Despotovska

Specialist anesteziologjik me trajtim intensiv

simona.despotovska@zmc.mk

Shihni profilin
Marko Gjorgon

Dr. Marko Gjorgon

Specialist anesteziologjik me trajtim intensiv

marko.gjorgon@zmc.mk

Shihni profilin
Slagjana Joshevska Jovanovska

Dr. Slagjana Joshevska Jovanovska

Specialiste në anesteziologji dhe reanimacion

slagjana.jovanovska@zmc.mk

Shihni profilin
Sanja Marinkoviq Bojaxhievska

Dr. Sanja Marinkoviq Bojaxhievska

Spec. në anesteziologji dhe reanimacion

sanja.marinkovic@zmc.mk

Shihni profilin
Emil Stoiçovski

Dr. Emil Stoiçovski

Spec. në anesteziologji dhe reanimacion

emil.stoicovski@zmc.mk

Shihni profilin
Dragica Vezenkova Vuçkova

Dr. Dragica Vezenkova Vuçkova

Spec. në anesteziologjinë e kujdesit intensiv

dragica.vuckova@zmc.mk

Shihni profilin
Jovana Stojmenoviq

Dr. Jovana Stojmenoviq

Rezident në anesteziologji dhe kujdes intensiv

jovana.stojmenovik@zmc.mk

Shihni profilin