Ekipi i Zan Mitrevit

Zoran Nestorovski

Kirurg ortopedik

zoran.nestorovski@zmc.mk

2023

Doktor i Shkencave Mjekësore, Universiteti i Shën “Kirili dhe Metodi” – Shkup

2005

Specializimi për kirurgji ortopedike, Universiteti Shën “Kirili dhe Metodi” – Shkup

1993

Doktor i mjekësisë së përgjithshme, Universiteti Shën “Kirili dhe Metodi” – Shkup

1986

Teknik mjekësor, Shkolla e mesme e mjekësisë Nikolla Shtejn – Tetovë

2024 – sot

Specialist i kirurgjisë ortopedike në Spitalin klinik “Zhan Mitrev” – Shkup

2001

Spitali shtetëror 8-mi Septemvri – Shkup, Departamenti i Ortopedisë dhe Traumatologjisë

1997

Shërbimi mjekësor i Ushtrisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut

1996

Institucioni shëndetësor primar BaMi Kor Medika – Tetovë

 • Instruktor për kirurgji artroskopike të gjurit, Lubjanë, 2023, 2024.
 • Zëvendësimi endoprotetik i gjurit për rajonin e Evropës Juglindore, nga viti 2016,
 • Endoproteza unikondilare e gjurit për rajonin e Evropës Juglindore, nga viti 2016.
 • AKADEMIA USHTARAKE – GATA, Ankara, Turqi, Prill, 2008., Rezidencë – trajnim special për kirurgji artroskopike të gjurit.
 • LIVE artrhroscopy festival, Portoroz, Slovenia, shtator 2009.
 • LIVE artrhroscopy festival, Portoroz, Slovenia, shtator 2011.
 • Revision knee instructional course, Hamburg, Germany, shtator 2010,
 • Specialised Topics in revision Knee Learning Centre, Hamburg, Germany, Tetor 2011.
 • ArthroParis – Paris, Francë, Nëntor 2014
 • EFFORT – European Federation of National Associations of Orthopedics and Traumatology, Nice, Francë, Kongresi i 9-të EFFORT maj, 2008
 • “Arthrex Knee Workshop” – Arthrolab, Mynih, Gjermani, 2016.
 • “Arthrex Knee Workshop” – Arthrolab, Mynih, Gjermani, 2018.
 • Spitali Special Ortopedik Valdoltra – Slloveni, rezidencë dhe trajnim në fushën e kirurgjisë së gjurit, 2008, 2012, 2016, 2018.
 • EFFORT – European Federation of National Associations of Orthopedics and Traumatology, Londër, Mbretëria e Bashkuar, qershor 2014,
 • AAOS – Akademia Amerikane e Kirurgjisë Ortopedike, San Diego, SHBA, Shkurt 2011,
 • AAOS – Akademia Amerikane e Kirurgjisë Ortopedike, Çikago, SHBA, Mars 2013.
 • EFFORT – European Federation of National Associations of Orthopedics and Traumatology, Pragë, Republika Çeke, maj 2015,
 • S2S visit – Revision Knee Surgery, primary knee surgery, mono knee surgery,, Romë, Itali, Nëntor 2017.

1. Zëvendësim endoprotetik i këllkut dhe gjurit (endoproteza totale dhe parciale – e pjesshme e gjurit).
2. Kirurgjia minimale invazive – artroskopike e gjurit (rindërtimi i ligamentit të kryqëzuar anterior, rindërtimi i ligamentit të kryqëzuar të pasëm, rindërtimi i ligamenteve kolaterale të brendshme dhe të jashtme, rindërtimi i ligamentit patellofemoral të brendshëm, sutura – qepja e meniskut të dëmtuar, trajtimi i strukturës/ kërcit artikular të dëmtuar).
3. Trajtimi artroskopik i lëndimeve të kyçit të këmbës.
4. Osteosinteza – trajtimi kirurgjikal i frakturave.
5. Rishikim i ndërhyrjeve endoprotetike.

– Anëtar i Shoqatës së Ortopedëve dhe Traumatologëve të Maqedonisë
(MADOT).
– Kryetar i Shoqatës së Artroskopisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut (AASM).
– Anëtar i Shoqatës Evropiane të Ortopedëve dhe Traumatologëve (EFORT).
– Anëtar i Shoqatës Evropiane për Traumatologji Sportive, Kirurgjinë e Gjurit dhe Arthroskopinë (ESSKA).

Anglisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Konstantin Mitev

Prof. Dr. Konstantin Mitev

Subspec. traumatolog

konstantin.mitev@zmc.mk

Shihni profilin
Sasho Mlladenovski

Dr. Sasho Mlladenovski

Kirurg ortopedik

saso.mladenovski@zmc.mk

Shihni profilin
Nenad Petkov

Dr. Nenad Petkov

Spec. në ortopedi
Subspec. në traumatologji

nenad.petkov@zmc.mk

Shihni profilin
 Slavço Stojmenski

Prof. Dr.  Slavço Stojmenski

Subspec. traumatolog

slavcho.stojmenski@zmc.mk

Shihni profilin