Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Dermatologji e përgjithshme dhe estetike

Me anë të klikimit në linkun në vijim mund të bëni rezervimin e terminit tuaj on-line ose duke na kontaktuar në numrin tonë të telefonit në 02 3091 484

Kontroll dermatologjik

Dermoskopi