Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Илија Нешковски

Спец. по интерна медицина

Место на раѓање:

Скопје, Македонија

E-mail:

ilija.neskovski@zmc.mk

1988-1996 Основно училиште “Јан Амос Коменски” –Скопје
1997-2000 Гимназија “Никола Карев “ – Скопје
2001-2007 Медицински факултет –Универзитет “ Св.Кирил и Методиј” –Скопје
2008-2009 ПЗУ “ Промедика ” – лекар по општа пракса
2009 Специјална болница “ Филип Втори”-шест месеци волонтерски стаж
2009 Започната специјализација по интерна медицина
2013 Специјалист по интерна медицина
2010-2014 ПЛИВА Дооел Скопје – стручен соработник
2014 Специјална болница “Филип Втори” – оделение за интензивна нега

СТРУЧНО УСОВШУВАЊЕ:

  • EAGE postgraduate course 100 years of dictum “ No acid no Ulcer “ ; 4-6 ноември 2010,Загреб –Хрватска
  • 4-ти конгрес на македонското здружение по кардиологија ; 4-7 јуни 2010,Охрид МАкедонија
  • 18-ти конгрес на лекарите на Репубилка Македонија ; 15-18 јуни 2011,Охрид –Македонија
  • Втор конгрес на здружението на пнеумофтизиолози на Репубилка Македонија ;3-5 ноември 2011,Скопје-Македонија
  • 5-ти конгрес на на педијатрите на Репубилка Македонија;  05-09 октомври 2011,Охрид-Македонија
  • 4-ти конгрес  на македонскотоздружение за нефрологија,дијализа,трансплантација и вештачки органи ;  21-24 јуни 2012 ,Охрид-Македонија
  • Симпозиум  “ Новини во педијатријата 2013 “ во организација на здружението на педијатри на Репубилка Македонија