Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Петар Угуров

Доктор на медицина

Место на раѓање:

Скопје, Македонија

E-mail:

petar.ugurov@zmc.mk

2010 Дипломиран доктор на медицина
2004-2010 Додипломски студии:шестгодишни студии по општа медицина на Mедицински факултет на универзитетот Св.”Кирил и Методиј”- Скопје
2000-2004 Средно образование: ‘’Добри Даскалов’’ – општа гимназија Кавадарци
1992 – 2000 Основно училиште: “Гоце Делчев”, Кавадарци

ЕДУКАЦИИ И РАБОТНО ИСКУСТВО:

2009 Eдномесечна пракса во Одделот за васкуларна хирургија,при Универзитетот во Варшава-Полска 14.05.2009 – 17.05.2009
2008 Едномесечна пракса во Одделот за онкологија,при Универзитетот во Александрија- Египет 01.07.2008 – 01.08.2008
2009 Активно учество на 32-тиот интернационален конгрес по медицина,како член и обучувач,одржан во Охрид,Р.Македонија 14.05-17.05.2009
2007 Активно учество на 30-тиот интернационален конгрес по медицина,како член и обучувач,одржан во Охрид,Р.Македонија 17.05-20.05.2007
2012 Специјалната болница за Кардиохирургија Филип Втори