Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Поликлиника Струмица

Поликлиника „Филип Втори“ Струмица

 

Поликлиниката „Филип Втори“ Струмица располага со три амбуланти за интернистички и кардиоваскуларни прегледи, ехотомографија, ортопедски и хируршки прегледи, како и со функционален кабинет за испитување на кардиоваскуларниот систем- кабинет за Коронарен стрес тест (КСТ), Холтер ЕКГ, Холтер за крвен притисок и спирометрија, како и лабораториски услуги. Pаботното време е од 08:30 до 16:30.

Во Поликлиника се извршуваат сите видови на специјалистички и субспецијалистички прегледи:

Кардиоваскуларна дијагностика:
– Ехокардиографија – Доплер на вени
– Педијатриски кардиолошки прегледи – Коронарен стрес тест
– 24 часовен Холтер ЕКГ – 24 часовен Холтер АБП
– Спирометрија и респираторна терапија – ЕКГ
– Различни видови на прегледи

Ортопедска дијагностика:
– Ортопедски физикален третман на локомоторен систем
– Ехо на мускуло скелетен систем
– Ехо на колкови-ран скрининг на болести и деформитети кај новороденчиња
– Конзилијарни ортопедски прегледи во центарот за болка
– Консултативни прегледи

Гастроентерологија:
– Ехо на абдомен – Гастроентеролошки прегледи
– Абдоминален хируршки прегледи – Консултативни прегледи
– Ректално туше

Други прегледи и интервенции:
– Ехо на дојка – Ехо на тироидеа – Трансфузиолошки прегледи
– Интрамусклулна апликација на лекови – Интравенска апликација на лекови
– Поткожна апликација на лекови – Плеврална пункција
– Абдоминална пункција – Комплет биохемиски анализи на крв
– Шема за INR – Фибриноген
– Брисеви од кожа, нос, грло, рана – Поставување на уринарен катетер

Горенаведените прегледи ги извршуваат етаблирани лекари од Zan Mitrev Clinic од Скопје, пo претходно дефиниран распоред.