Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Bllagica Mançeva

Pediatër

Vendi i lindjes:

Kavadarci, Maqedoni

E-mail:

blagica.manceva@zmc.mk

Arsimi

2013                       E promovuar në Primarius

1996 Morri me sukses provimin specialist për specialitetin Pediatri – Fakulteti i Mjekësisë  – Shkup
1992 filloi specializimin në lëndën e Pediatrisë – Fakultet i Mjekësisë – Shkup
1986/1987 është kryer stazhi i detyrueshëm mjekësor
1986 u diplomua – Fakulteti i Mjekësisë – Universiteti „Sh. Kiril dhe Metodij“ – Shkup, me sukses mesatar – 8,98
1980/1981 u regjistrua në – Fakultetin e Mjekësisë – Universitetin “Sh. Kiril dhe Metodij” – Shkup
  Përfundoi arsimin fillor dhe të mesëm (gjimnazin) në qytetin e lindjes
Përvoja e punës

2017                       Punësim në ISHP ZHan Mitrev

2010                       U emërua Shef i departamentit për Bronkite të përsëritshme wheezing

2002 U emërua Shef i Njësisë për Bronkite recidive – Departamenti për sëmundje kronike të mushkërive tek fëmijë të vegjël
1989

1986-89

Punësim në Institutin për sëmundje të mushkërive tek fëmijët – Kozle, Shkup

U punësuar në Shtëpinë shëndetësore Sv. Nikole

 

Angazhim profesional dhe edukim plotësues

2013                      Qëndrim në Itali – Romë në Spitalin Banbino Gesu për edukim –

Polisomnografi – kardiorespiratore tek fëmijë me ОСАСу

2011 EAACI – Shkollë, Allergy and Inunotherapy from tolerance to early Intervention, Finlandë
2006 EAACI – Shkollë për astmë, Cavtat – Kroaci
2002 EAACI – Highights on Alergic Rhinitis and its impact on Asthma, Sofje, Bullgari
1999 EAACI – Shkolla, Practal issues in the menagment on bronchial athma, Antalia – Turqi

Anëtar i: Shoqatës Respiratore Evropiane, Asociacionit Evropian për alergji dhe astmë, Shoqatën e pediatërve të R.M. Shoqatës Respiratore Maqedonase, Bashkësisë së mjekëve të R.M, Dhoma e Mjekëve të R.M.