Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Borjanka Georgieva

Subspecialist kardiolog

Vendi i lindjes:

Skopje, Maqedoni

E-mail:

 ARSIMI, EDUKIME DHE PËRVOJA E PUNËS:
 

1972

U diplomua në Fakultetin e Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup

1973

Mjek i praktikës së përgjithshme, Qendra Klinike, Veles

1974

Mjek i praktikës së përgjithshme, Departamenti intern, Spitali ushtarak, Shkup

1975-1980

Specializim për Mjekësi interne në Fakultetin e mjekësisë, Shkup

1980-1986

Internist specialist, Departamenti intern, Spitali ushtarak, Shkup

1986

ВМА, Beograd, departamenti për Kardiologji (edukim në diagnostikimin)

1986-2003

Internist specialist, Kujdesi intensiv me njësi koronare, Spitali Ushtarak

1987

ВМА Beograd, edukim në qendrën e urgjencës, prof. Dr. Matunoviq

1989

Sremska Kamenica, diagnostikim joinvasiv në Kardiologji

1989-2003

Shef i departamentit për Kujdes intensiv dhe njësi koronare, Spitali ushtarak, Shkup

1996-1997

Bundesverkrankenehaus dhe Qendra Universitare Eselsberg-Ulm, departamenti për kujdes intensiv dhe qendra diagnostikuese kardiologjie tek Prof. Dr. P. Majer

1998

Ekodiagnostikim, ISHZ, Shkup, prof. Dr. Spirova

2001-2003

Subspecializim për Kardiologji pranë ISZ – Shkup

2003

Specialist kardiolog, Spitali special për sëmundje kirurgjikale Filip i Dytë, Shkup, Republika e Maqedonisë (nga, 2004 deri sot)

2008

Subspecialist Kardiolog

2009

Kurs për ekokardiografi kardiovaskulare, Novi Sad, Serbi

Procedura joinvasive

  • Ekokardiografi transtorakale
  • Ekokardiografi transezofageale
  • Sonografi Dopler dhe Arterie karotide
  • Sonografi Dopler dhe Arterie periferike
  • Ekokardiografi stres
  • Stres Test Koronar (STK)
  • Monitorim 24 x Holter EKG
  • Monitorim 24 x Holter BP
  • Spirometri