Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Vilma Ampova Sokolov

Spec. në mjekësinë interne - Sub. spec. në kardiologji

Vendi i lindjes:

Kocani, Maqedoni

E-mail:

vilma.ampova@zmc.mk

1994 Ka përfunduar gjimnazin e përgjithshëm në SHMP Vanço Prke në Vinicë
2001 Ka përfunduar Fakultetin e mjekësisë në Akademinë e Mjekësisë – Sofje, R. e Bullgarisë
2002-aktualisht E punësur në ISHP Filip i Dytë – Shkup
2006-2007 Edukim të Kardiologjisë Intervenuese nën mentorimin e Prof. Dr. Sashko Kedev
2007 Edukim për kontroll të Infeksione intraspitalore në Qendrën Klinike Spitalore – Rebro – Zagreb  R. e Kroacisë, nën mentorimin e Prof. Dr. Smilja Kaleniq
 

2007

Kurs për Ekokardiografi transtorakale dhe aplikimi i saj klinik në organizim të Asociacionit evropian për ekokardiografik – Beograd, R. e Serbisë.
2009 – Kurs për mirëmbajtje të avancuar në jetë në organizim të shoqatës maqedonase për reanimacion nën sponsorin e Shoqatës evropiane dhe certifikim 5 vjeçar.
2009 Kurs për mirëmbajtje të avancuar në jetë në organizim të shoqatës maqedonase për reanimacion nën sponsorin e Shoqatës evropiane dhe certifikim 5 vjeçar.
2011 Specializim për mjekësi interne në Fakultetin e Mjekësisë Sh. Kiril dhe Metodij – Shkup
 • Procedura joinvasive
  • Ekokardiografi transtorakale
  • Ekokardiografi transezofageale
  • Dopler të qarkullimit arterial në qafë dhe në ekstremitete
  • Stres test koronar
  • EKG 24 orëshe dhe monitorim ABP
  • Spirometri
 • Procedura invasive
  • koronarografi dhe kateterizim të zemrës (diagnostiko invasive)
  • Stentim të arterieve koronare dhe arterieve të periferi
  • trajtim të defekteve kongjenitale të zemrës
  • kardioversion
  • punktim pleural
  • dopler transkranial
 • Anëtar i Dhomës së mjekëve të R. së Maqedonisë
 • Anëtar i Shoqatës Kardiologjike Maqedonase
 • Anëtar i Shoqatës Kardiologjike Evropiane
 • Anëtar i Shoqatës Maqedonase për Infeksione intraspitalore
 • Anëtar i Shoqatës Maqedonase për Reanimim
 • Anëtari Shoqatës Evropiane për Reanimim