Sanja Marinkoviq - Zan Mitrev Clinic

Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Kthehu tek Mjekët

Dr. Sanja Marinkoviq

Doktor mjekësie

Vendi i lindjes:

Skopje, Maqedoni

E-mail:

sanja.marinkovic@zmc.mk

1994-2002 Arsimi fillor SHF “Rajko Zhinzifov” Shkup
2002-2006 SHMM “Dr. Pançe Karagjozov”, Shkup, infermier – teknik
2006-2012 Universiteti Sh. “Kiril dhe Metodij” – Fakulteti i Mjekësisë, departamenti – Mjekësi e Përgjithshme, Shkup
25.05.2012 Diplomë në Universitetin Sh. “Kiril dhe Metodij” – Fakulteti i Mjekësisë, departamenti – Mjekësi e Përgjithshme, Shkup (doktor i përgjithshëm)
2014 – aktualisht Specializim për Anestezilogji me mjekim intensive, Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti “Goce Dellçev” – Shtip, Maqedoni

EDUKIME DHE PËRVOJA E PUNËS:

  ISHP “Dr. Petrovska dhe Dr. Prodanov” – ordinanca për mjekësi të përgjithshme
  Klinika universitare për sëmundje kirurgjikale “Sh. Naum Ohridski
  Spitali special për gjinekologji dhe obstetrikë – Çair
2012-2013 Pjesëmarrje aktive në kongresin e 30-të internacional për mjekësi, si anëtar dhe trajnues, të mbajtur në Ohër, R. e Maqedonisë 17.05-20.05.2007
2013 Kujdes gjysmë-intensiv me kardiologji ISHP “Filip i Dytë” – Shkup (doktor i përgjithshëm)
  • Dhoma e mjekëve të R. së Maqedonisë