Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Ekipi i Zan Mitrevit

Back to Doctors

Dr. Zhivorad Kocevski

Specialist në kirurgjinë plastike rikonstruktive dhe estetike

Place of birth:

E-mail:

zhivorad.kovevski@zmc.mk

2020 – во тек

Student i doktoraturës në shkencat mjekësore – Fakulteti i Mjekësisë – Akademia Mjekësore Ushtarake (VMA), Beograd, Serbi

2018 – 2022

Specializimi në kirurgji plastike, rikonstruktive dhe estetike në Akademinë Mjekësore Ushtarake (VMA), Beograd, Serbi.

2017

Dhënia e provimit mjekësor

Oda e mjekëve të Republikës së Maqedonisë, Shkup

2010 -2016

Fakulteti i Mjeksisë
Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi”, Shkup

2023 – sot

Doktor në mjekësinë e përgjithshme në Spitalin klinik Zhan Mitrev, Shkup

2020 – 2023

Mjeku i repartit – Reparti për djegie septike dhe aseptike – VMA, Beograd, Serbi

2019 – 2022

Asistent kirurg – Spitali Special për Kirurgji Plastike – MedicOne, Beograd, Serbi

Asistent kirurg në bashkëpunim me Prof. Dr. Boban Djordjevic, me qëllim kryerjen e operacioneve në fushën e kirurgjisë estetike.

2018 -2020

Mjek i departamentit – Departamenti i Kirurgjisë Plastike dhe Rekonstruktive – VMA, Beograd, Serbi

2018 – 2019

Asistent kirurg – Spitali i Përgjithshëm Privat – UNA, Beograd, Serbi

Asistent kirurg në bashkëpunim me Dr.Igor Maljkovic, në drejtim të kryerjes së operacioneve në fushën e kirurgjisë estetike.

2017

Doktor i Mjekësisë Estetike – Bliznak Dent, Tetovë, Maqedoni

Kryerja e procedurave nga fusha e mjekësisë estetike dhe kundër plakjes: aplikimi i mbushësve të lëkurës, aplikimi i botox-it, implantimi i fijeve COG.

 

2022

Johns Hopkins University – Coursera non-credit Specialization: Cancer Biology

  1. Introduction to the Biology of cancer
  2. Understanding cancer metastasis
  3. Understanding prostate cancer

– Sentimag – Magseed/Magtrace – Sysmex Europe GMbH

– Mechanical ventilation for Covid-19 – HARVARD MEDICAL SCHOOL

– Surgical menagement of Ptosis – Cybersight Lid margin Mucose Membrane Grafting: Acomperhensive guide Cybersight

– Eyelid procedures – Non Ptosis – Cybersight

– Introduction to Head and Neck Cancer – MOREHOUSE School of Medicine

– Botox treatment for Facial Wrinkles – Royal College of Surgeons – London

– Immune checkpoint and BRAF/MEK inhibitor – directed Therapies for advanced Melanoma Amedco LLC

– Key challenges and strategic sollutions in the use of Botullinum Toxin for Spasticity

and Dystonia

– Medical Education Resources Inc.Introduction to Breast Cancer – Yale University, School of Medicine

– Developing an Enhanced recovery after surgery (ERAS) protocol. Best practices to reduce complications after surgery CME Outfitters LLC.

2019

– Bazat dhe përparimet në kirurgjinë e hundës – SRBSAPS – Beograd, Serbi

– Bukuria e zonës periorbitale – SRBSAPS – Beograd, Serbi

2017

Intubimi i të rriturve: Tumori glotik – Global Education Group

2016

– Vizioni i integruar në trajtimin kundër plakjes – Medica Aesthetica – Beograd, Serbi

– Programet bazë të trajnimit Dysport – Medica Aesthetica – Beograd, Serbi

– Aplikimi bazë i mbushësve të acidit hialuronik – Medica Aesthetica – Beograd, Serbi

– Çmimi për fitimin e vendit të parë në Kongresin e 37-të Ndërkombëtar të Studentëve të Mjekësisë dhe Mjekëve të Rinj (EMSA). Ohër, 13.05.2014

– Mirënjohje për pjesëmarrje në një ekip kirurgjik me sukses të jashtëzakonshëm, heqje e një tumori 18 kg.

https://www.mod.gov.rs/lat/12806/nesvakidasnji-uspeh-medicinskog-tima-vma-12806 

Juvenile gigantommastia: Subcutaneous mastectomy with primary reconstruction

https://doi.org/10.2298/VSP200423031|

  • SRBSAPS (Serbian society of aesthetic plastic surgeons)
  • SRBPRAS (Serbian society of plastic and reconstructive surgeons)
  • BAPRAS (Balkan society of plastic and reconstructive surgeons)
  • Komiteti Ndërsektorial për Kirurgjinë e Dorës (SLD)

Anglisht

Serbisht